Horoscop rune pentru saptamana 29 mai- 4 iunie 2023. Leii sunt pe cai mari, Gemenii au noroc, Scorpionii il au pe Vunjo

Horoscop rune pentru saptamana 29 mai- 4 iunie 2023. Numerologul Igor Vecherski spune ca urmatoarele zile vor fi ca un leagan, cand emotiile vor atinge varfuri fie pozitive, fie negative.

ZODIILE DE FOC

Berbec – Inguz, Nautiz si Turisaz

Aceasta saptamana poate fi plina de o multime de emotii si diverse provocari. Perioada poate fi asociata si cu un sentiment de lipsa a anumitor calitati personale care te-ar putea motiva sa actionezi. Ele trebuie utilizate cu atentie exact in directia pe care ati stabilit-o anterior, evitand orice actiuni spontane.

Publicitate

Leu – Turisaz, Keno si Algiz inversat

Saptamana le va oferi Leilor toate oportunitatile de a lua lucrurile in propriile maini, sunt pe cai mari Aceasta este o perioada care va ajuta la formarea unei baze de cunostinte, a unei baze de oportunitati, forte, pentru a gestiona pe deplin procesul pe care il considerati important. Orice intreprindeti acum va avea succes.

Sagetator – Raido, Isa si Berkana inversata

Sagetatorii vor avea noi oportunitati care pot fi asociate cu un trecut neimplinit. Aceasta este o perioada care va ajuta la depasirea stagnarii. Totusi, vor fi si mici hopuri, caere reprezinta o etapa necesara pentru dezvoltarea ulterioara.

ZODIILE DE PAMANT

Taur – Perto inversat, Vunyo si Evaz inversat

Runele nu va recomanda sa faceti lucruri importante in aceasta perioada . Cu toate acestea, puteti crea baza de care aveti nevoie. Aceasta este o perioada in care poti crea conditii destul de confortabile in zona in care te straduiesti cel mai mult spre succes.

Fecioara – inversat Otal, Vunyo si Raido

Fecioarele ar trebui sa acorde atentie acumularii de resurse necesare pentru a efectua o anumita actiune. Aceasta este o perioada care poate fi caracterizata ca avand potentialul de a mentine situatia existenta, de a intelege si implementa planurile initiale. In aceasta perioada, nu trebuie sa intreprindem actiuni nechibzuite, in special unele actiuni drastice care schimba foarte mult situatia.

Capricorn – Dagaz, Fehu si Hagalaz

Capricornii ar trebui sa finalizeze munca ceea ce au inceput si sa inceapa lucruri noi. Aceasta este o perioada care vorbeste despre necesitatea unor schimbari majore, iti ofera posibilitatea de a le face. Daca intentionati sa faceti o schimbare majora in viata, acesta este momentul, deoarece ofera un potential mare pentru a finaliza si a incepe o noua calatorie. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere ca sunt posibile circumstante care sunt in afara controlului tau, care pot decide pentru tine ce si cum ar trebui sa se intample in viata ta. Si acest lucru s-ar putea sa nu fie deloc necesar pentru, asa ca trebuie sa intelegi clar unde vrei sa ajungi.

ZODIILE DE AER

Gemeni – Inguz, Laguz inversat si Raido

Noi oportunitati si noi cai se vor deschide inaintea Gemenilor. Acest lucru se poate datora unor circumstante complet neasteptate. Aceasta este o perioada care poate schimba vectorul dezvoltarii tale.  Trebuie sa monitorizati cu atentie daca acest vector este indreptat in directia pe care o considerati favorabila, deoarece sunt posibile diverse situatii de forta majora si trebuie sa fii pregatit pentru aceasta.

Balanta – Algiz, Uruz si Evaz inversat

Balanta va avea un mare potential de forte, oportunitati pe care le poti folosi. In primul rand, va fi eficient daca intentionati sa deveniti un lider. In aceasta perioada, veti putea forma o echipa, sau stabiliti contactele necesare, stabiliti relatii. Toate acestea vor fi utile pentru a va realiza in viitor.

Varsator – Laguz inversat, Ansuz si Turisaz

Varsatorii vor putea obtine rezultate destul de bune. Daca vreti sa faceti ceva important, acum este momentul.  Veti putea atat sa primiti informatiile necesare, cat si sa va transmiteti gandurile altora, precum si sa scapati de o serie de dificultati care s-au acumulat de o perioada lunga de timp. Si acum vine momentul posibilitatii de a le depasi.

ZODIILE DE APA

Rac – Fehu, Berkana si Hagalaz

Runele recomanda Racilor sa formeze o baza materiala suficienta pentru actiuni ulterioare, aceasta este o perioada care va ajuta la acumularea si cresterea resurselor financiare. Pe de alta parte, pot exista anumite dificultati in implementarea ideilor pe care le-ati construit deja. Adica, in acest moment, pot aparea evenimente care depasesc planurile tale. Prin urmare, trebuie sa fii destul de atent in luarea deciziilor, in special pe cele bazate pe experienta trecuta.

Scorpion – Vunjo inversat si Algiz, Uruz

Runele vorbesc despre marele potential al fortelor, care se vor ciocni inevitabil cu sfera confortului personal si a dorintei de securitate. Este o perioada care poate avea o dezvoltare haotica, pe de alta parte, inzestrata cu mari oportunitati. Ar fi indicat sa ai grija de sanatatea ta, sa-ti organizezi spatiul personal si, de asemenea, sa stabilesti directia de aplicare a fortei tale.

Pesti – Evaz inversat si Turisaz, Yera

Runele ii sfatuiesc pe Pesti sa foloseasca oportunitatile pe care le-ati acumulat in domeniul muncii si efortului. Aceasta este o perioada care va va ajuta sa va atingeti obiectivele. Planurile in care esti organizatorul sau mergi in locuri noi vor fi deosebit de eficiente. Noi cai, noi circumstante iti vor oferi sansa de a-ti schimba viata.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.