Horoscop cu Neti Sandu. Gata cu problemele! Acesti nativi scapa de necazuri si isi schimba viata.

Horoscop 26 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce verdict au astrele pentru zodia ta.

BERBEC

Inca va mai ganditi daca sa acceptati o munca in particular, sau sa va pastrati orele libere ca sa le petreceti impreuna cu familia, sa iesiti, sa faceti miscare.

Poate n-ati fost suficient de convingatori cu fiinta iubita, care are in continuare dubii in privinta orelor petrecute la serviciu, in afara.

NU RATA: Neti Sandu, horoscop pana pe 21 iunie 2023. Vin vremuri bune! Zodiile care scapa de greutati si au reusite grozave.

TAUR

O sa va puteti intelege, in sfarsit, cu coechipierul de viata si sa va ocupati de casa, de pregatiti in vederea musafirilor de maine, poimaine.

Se poate sa va ocupati de casa, de familie, poate mai faceti reparatii si niste achizitii totodata.

GEMENI

Se poate sa plecati de azi pe undeva in plimbare, sa va destindeti c-ati muncit destul si o sa va refaceti fortele ca s-o luati de luni de la capat.

O intrunire cu grupul ca sa desfasurati o activitate care sa v-aduca beneficii si pe care s-o cultivati si in continuare.

RAC

O sa se regleze, cumva, situatia financiara, mai vin bani de urma, vi se fac oferte de colaborare si-o s-aveti si de aici incolo banii.

Se poate sa cheltuiti niste bani cu casa si sa va interesati si de starea de functionare a masinii sa va asigurati ca este totul in regula.

LEU

Vesti bune, invitatii pe la diverse sindrofii, zilele astea si si o sa va duceti pe la cei care sunt pe lungimea voastra de unda si o sa revigorati.

Se poate sa luati bani, sa vi se faca si vreun cadou ca ati avut un succes, lumea o sa fie draguta cu voi.

FECIOARA

E de perfectat o situatie care tine de scoala, de regimul actelor si o sa fiti perseverenti pana veti fi cu toate – la zi –

O sa primiti o confirmare ca vi s-au rezervat bilete intr-o statiune turistica si o sa plecati fie acum, fie cand or sa poata si ai vostri.

BALANTA

O sa va descurcati cu banii si cu cheltuielile, va compuneti poate si un nou look si o sa treceti in revista evenimentele mondene din perioada asta.

Se poate sa va interesati pe la banci sa vedeti de unde si in ce conditii ati putea lua un credit bancar.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV