Neti Sandu, horoscop pana pe 21 iunie 2023. Vin vremuri bune! Zodiile care scapa de greutati si au reusite grozave.

Horoscop pana pe 21 iunie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima luna de vara.

Berbec

La berbec casa banilor, casa contractelor, casa care are legatura cu semnarea contractului de munca si care sa aduca bani, e activata frumos un an de zile.

Pentru ca Jupiter a stat la ei, le-a dat toata puterea sa gaseasca pe cineva cu care sa se inteleaga, sa formeze un cuplu, sa faca o familie. Si acum din nou se reactiveaza posibilitatea asta.

Publicitate

Mai exista inca o varianta de a face bani intr-o combinatie partenerial, sa se asocieze cu cineva si dupa aceea pot calatorii, pot vorbi frumos, isi pot expune ideile oriunde gasesc ei o platforma si sa devina interesanti, pentru ca ei deja au la activ o doza jupiteriana de 1 an de zile infuzie, asa ca ei pot face multe lucruri, practic sa fructifice tot ce au primit in decursul unui an.

Marte, patronul lor, va fi in zodia leului, impreuna cu Venus. Asta poate sa fie ceva bun, dar si o intriga amoroasa de care sa aiba grija.

Taur

Taurul este zodiacului anul asta. Este vedeta zodiacului pentru ca Jupiter a intrat in zodia Taurului, Uranus este si el acolo, Mercur este si el si este un triolet, sa-i zicem, care-i poate aduce foarte multa coloratura Taurului, care e obisnuit, semn fix, sa stea si sa vina universul la el.

Dar acum el o sa aiba idei, sa fie intreprinzator, o sa fie solicitat, o sa se miste din fixitatea lui, asta-i nemaipomenit. Uranus ii da dintr-o data un ambitus extraordinar si el o sa fie foarte surprins de ce posibilitati are, ca e ca si cum i-ar pune dintr-o data cineva aripi.

Jupiter ii poate aduce si bani si satisfactii profesionale si, daca isi doreste, o casa, poate sa fie, daca vrea sa intre la facultate, da, daca vrea sa se casatoreasca, daca nu stiu, vrea sa calatoreasca sau sa inceapa o afacere. Lucrurile astea ii pot reusi daca si le doreste, dar pot sa-i cada si in cap si el sa zica nu, mersi, se poate si asa, doamne fereste.

Mai e acolo o incurcatura, poate acasa, trebuie sa mai schimbe ceva, sa mai arunce din lucruri, sa se mute pentru o vreme, ca poate mai repara ceva.

Ei pot castiga banii rapid fix in perioada asta pentru ca Mercur intra in casa banilor, care e zodia Gemeni, cand suntem in iunie si acolo va scormoni dupa niste bani, poate maruntis.

Prietenii or sa fie draguti asa si pot sa dea o fuga si la munte, la mare. Adica e bine sa foloseasca perioada asta si ca sa se plimbe.

Gemeni

Ar trebui sa fie nemaipomenit pentru Gemeni, numai ca patronul lor ramane in zodia de dinainte pentru ca a retrogradat. Acolo este si Jupiter, il intalneste si pe Uranus, si atunci inseamna ca au fost niste probleme de sanatate pe care probabil Gemenii nu le-au luat in serios.

Acum trebuie neaparat sa isi faca niste analize, zic eu medicale, si dupa aceea sa vada daca e ceva sau nu, si eventual sa ia un tratament. Lasand asta la o parte, planeta Venus o sa intre in zodia banilor, pe acolo, face niste speculatii financiare si nativii pot incropi niste colaborari, si sunt activitati de grup si care lor le-ar prinde bine sa faca miscare, sa organizeze ceva, ca ei se pricep la lucrurile astea si ar trebui sa fie foarte bine. Deci au de unde sa extraga niste rezultate favorabile. Dar, in primul rand sa aiba grija de sanatate si dupa aceea comunicarea, actele, toate lucrurile care tin de rezolvari si de invatamant, si din sfera asta a comunicarii vor fi foarte bine aspectate, pentru ca Mercur, patronul lor, intra in zodia Gemeni, in domiciliu, deci se incheie apoteotic.

Rac

Ne mutam un pic in zodia Rac, sa vedem pentru ei cum e. Da, acolo sunt niste aspecte favorizante in zona asta de proiecte de afaceri, pentru ca Marte activeaza acolo zona creativa din punct de vedere al speculatiilor financiare, si atunci ei poate vin cu vreo idee sau fructifica una mai veche si se pot folosi de prezenta lui Marte care sa aduca un proiect avantajos. Intra si Venus acolo, o sa fie o combinatie favorizanta in zona asta financiara si in plus, de fapt e o grupare de care s-ar putea folosi ca sa rezolve diverse alte lucruri pe scara sociala. Adica ei au avut la dispozitie un an de zile, un Jupiter care a stat in casa succesului. Daca au fructificat asta, a fost nemaipomenit. Daca nu, inca se mai poate incropi ceva si sa iasa ceva foarte bun, pentru ca au deja infuzia lui Jupiter.

Leu

Pentru Leu e o casa a succesului foarte bine conturata. E un tablou frumos acolo la Leu si avem Jupiter, Uranus si Mercur o buna bucata de vreme in sfera asta a norocului, a succesului, a luminozitatii sociale si poate capata o functie, au o rezolvare la examen, la diverse alte lucruri in sfera asta, cariera.

Dar exista o foarte mare energie, dar trebuie dozata, filtrata, pentru ca poate da o mare impulsivitate. Marte de foc, in semnul Leului de foc e cam mult. Uneori mai vine o luna plina, o luna noua si astea potenteaza, poate prea mult, dar ei pot folosi acea energie care vine doar in perioada asta a anului, deci au cu ce se lauda. Casa succesului e activata la maximum si restul de relatii care tot asa se activeaza in perioada asta

Fecioara

Da, Fecioarele am vazut ca au casa deplasarilor foarte bine aspectata. Dupa aceea o doza de succes, dintr-o postura, asa, in care vor fi pusi, pentru ca se descopera cat de talentati sunt, de harnici, de muncitori, primesc o recompensa.

Si daca pana acum a fost o utilitate oarecare la capitolul relatie cu sefii, parca se aplaneaza, in sensul ca sefii nu-i mai au in vizor, sa le tot ceara tot lor, ca atunci cand tu esti foarte muncitor, nu mai tie ti se cere si ceilalti scapa, mai scapa si ei de data asta.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.