Horoscop cu Neti Sandu. Adio, probleme! Se anunta noroc MARE pentru acesti nativi!

Horoscop 22 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana. Iata ce spune astrologul pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

Voi pareti curtati de mai multi angajatori, si o sa va bucurati de o paleta larga de joburi, colaborari, si o s-alegeti ceva avantajos.

NU RATA: Neti Sandu, horoscop pana pe 21 iunie 2023. Vin vremuri bune! Zodiile care scapa de greutati si au reusite grozave.

Publicitate

TAUR

Un obiectiv maret – asta ar trebui sa aveti si sa va mobilizati toate resursele interioare ca sa va depasiti pe voi insiva, c-aveti toate sansele s-o faceti.

Articolul continuă după reclame

GEMENI

Se poate sa primiti o confirmare ca s-a aprobat un proiect si o sa castigati bani frumosi – volumul de munca va fi pe masura banilor primiti.

RAC

O sa reglati si voi o situatie contractuala si o sa va bucurati de niste privilegii dupa o perioada de eforturi sustinute – e bine sa pastrati stacheta sus.

LEU

Se poate sa atacati un proiect nou-nout care sa va scoata la iveala niste calitati despre care nici voi nu aveati habar, si sa fie rampa voastra de lansare in cariera.

FECIOARA

O sa perfectati niste acte, mai achitati niste facturi, si o sa faceti progrese atat la serviciu, cat si in sfera personala – poate faceti o investitie.

BALANTA

Se poate s-aveti un examen, vreo intrevedere importanta, si o sa luati o decizie referitoare la relatia de cuplu, si poate o s-o legalizati.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.