Horoscop de la Angela Pearl pentru 30 iulie 2022. Vesti bune pentru cateva zodii. Vin bani neasteptati pentru acesti nativi

Horoscop 30 iulie 2022. Astrologul Angela Pearl a avertizat ca ziua de sambata aduce vesti amestecate. Pot aparea conflicte, dar si surprize placute.  In timpul zilei, ar trebui sa va faceti planuri pentru viitor.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii ar trebui sa dedice prima jumatate a zilei odihnei si sa nu-si asume prea multa munca. Efortul excesiv poate duce la unele probleme de sanatate. Bolile cronice se pot agrava. Si este mai bine sa petreceti timpul liber cu sufletul pereche.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Evenimentele din aceasta zi se desfasoara ceva mai repede decat se astepta Taurul. Va dura ceva timp pentru a se adapta la schimbarile care au loc. Cu toate acestea, nu este nimic in neregula. Taurul va putea intra in ritm. De asemenea, va fi posibil sa va intariti autoritatea in ochii colegilor si superiorilor, ceea ce va va aduce beneficiiin cariera.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu trebuie sa te bazezi pe bani castigati usor. Trebuie sa muncesti din greu pentru a castiga  ceva. Mai mult, va trebui sa refaceti ceea ce a fost deja facut de mai multe ori. Mai mult, pe langa corectarea greselilor lor, vor trebui corectate siale altora. In general, ziua va fi dificila.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua poate fi  reusita, nu vor exista motive serioase de ingrijorare. In general, lucrurile se desfasoara cu mare succes. Va fi posibil sa rezolvati rapid toate problemele mici si sa finalizati ceea ce ati inceput cu ceva vreme in urma.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua de sambata aduce schimbari placute in viata personala. Flerul va fi deosebit de ascutit. Nu este usor pentru Lei sa ghiceasca ce este in mintea celorlalti. Da, si sa gasesti cheia inimii oricarei persoane nu este dificil.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Ziua este radical diferita de cea anterioara. Si nu vor fi atat de multe evenimente bune, din pacate. Situatiile conflictuale tind sa apara si astfel sa strice relatia. Pentru a netezi colturile ascutite, va trebui sa dai dovada de imaginatie, sa fii inventiv si mai ales delicat. Si cu cei apropiati, a gasi un limbaj comun va fi o sarcina dificila.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu va fi dificil pentru Balanta sa descopere cele mai importante chestiuni si sa gaseasca cea mai buna solutie. Ziua este potrivita pentru cooperare. Va fi usor sa gasiti parteneri de afaceri cu care sa mergeti mai departe.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt acum destul de capabili sa-si asume cele mai dificile sarcini, cazuri noi si proiecte pe termen lung. In plus, progrese semnificative pot fi realizate cu usurinta. In plus, ar trebui sa finalizati sarcinile incepute anterior cat mai curand posibil. Nu sunt excluse bonusuri financiare.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

O zi grea il asteapta pe Sagetator. Si oboseala se instaleaza foarte repede. Ca urmare, va trebui sa va ganditi cum sa mergeti mai departe, in ce sa investiti. Mare atentie, pot interveni conflictele grave. Nu te baza pe nimeni astazi. Fiecare va fi ocupat cu propriile probleme.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua se anunta promitatoare pentru Capricorni. Sunt asteptate schimbari semnificative in probleme importante. Acest lucru este valabil mai ales in sfera personala.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Inca de dimineata, Varsatorii asteapta vesti bune.  Ideile care apar in capul Varsatorului vor fi sustinute de rudele si prietenii acestora. In aceasta zi tot ceea ce faci are succes.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Ziua deschide multe noi oportunitati pentru Pesti.  Ideile ar trebui sa fie exprimate cu voce tare si clar altora. Numai asa nu vor ramane subestimati si ignorati. Nu va fie teama sa apelati la cei dragi pentru ajutor. Intotdeauna va vor sprijini si ajuta.