Horoscop cu Neti Sandu. Vesti mari pentru patru zodii. Norocul le apare in cale din toate partile

Horoscop 18 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Aveti idei care pot fi puse, cu succes in practica, adunati in jurul vostru niste oameni care va pot fi de ajutor in fel si chip si porniti la treaba.

Sunt aspecte care tin de sfera sanatatii pe care nu le-ati luat in serios si o sa vi se arate – poate va ocupati putin si de ele.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Se poate sa va puneti in slujba unor oameni care au nevoie de cineva puternic, impunator si o sa va combinati cu o fundatie, un grup care sa-i salveze pe niste oameni.

Va aflati intr-un varf de forma si o sa va canalizati toate eforturile sa va atingeti un obiectiv major.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa vi se multumeasca pentru ce ati facut pana acum la slujba si o sa vi se ceara, poate ceva mai complicat, dar voi o sa reusiti sa faceti fata provocarilor.

Poate faceti o rezervare ca sa plecati intr-o calatorie la sfarsit de saptamana si o sa vreti sa lasati toate lucrurile in ordine.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu- RAC

Vi se fac oferte de munca, pot fi colaborari si o sa va creati o noua imagine, o sa va si promovati munca si o sa va consolidati statutul.

Se poate sa mai cumparati diverse pentru casa si o sa va administrati banii ca sa va ajunga si pentru neprevazute.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

O sa cereti, probabil, un imprumut ca sa platiti taxe, impozite, sa achitati un sejur pe undeva, sau sa va cumparati o casa, ori ca sa va schimbati masina.

Intrevedere cu cineva care va poate da ok-ul pentru un proiect, o angajare si intrati in paine.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Sunteti, parca, dispusi sa mai lasati de la voi ca sa intrati intr-o colaborare, daca nu cumva e un job permanent si o sa cadeti la o intelegere pana la urma.

Poate impartiti responsabilitatile cu partenerul de cuplu si va reconsiderati politica, de ultima ora, a cuplului.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment care v-ar pune si pe voi intr-o lumina favorabila si v-ar aduce un plus de vizibilitate.

Va cauta cineva care spera sa va faceti mai ales un timp comun ca sa strangeti relatiile sa nu va mai simtiti instrainati.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.