Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba soarta. Acestor nativi incepe sa le mearga bine in sfarsit, dupa o perioada destul de complicata.

Horoscop 16 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Aveti idei, energie cu care sa le puneti in practica si o sa asteptati momentul prielnic – vin si ajutoarele din exterior si o sa fie perfect.

Va cauta cineva care va invita la film, la un spectacol, ca vrea sa va cunoasteti mai bine, pentru o relatie.

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

E rost de plecat pe undeva si, daca veti gasi timpul liber si banii de deplasare, ati putea pleca intr-o excursie la sfarsit de saptamana.

Se poate sa aveti de pregatit teme pentru scoala, examene, si apar si confirmari – vi se vor semna acte.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va intelegeti mult mai bine cu anturajul si la distractie, poate iesiti la o socializare si in cadrul preocuparilor comune, la serviciu sau in particular.

Vi se da unda verde pentru creditul bancar pe care-l cereti pentru schimbarile majore din viata voastra, o casa, o mutare in alta localitate, o casatorie.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Vi se fac niste oferte de lucru, pot fi si prelungiri ale contractelor de care sunteti multumiti si o sa va asigurati o baza financiara, ca sa aveti pentru cheltuielile lunare si pentru ceva in plus.

E o perioada cu satisfactii profesionale si o sa va ganditi si la o colaborare daca lucrurile merg bine.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Vi se netezeste drumul spre o treapta superioara, poate capatati o functie, va renegociati salariul, care se intampla si o sa fie o upgrade.

Poate vi se face o surpriza – partenerul de cuplu va invita intr-o statiune turistica in weekend si o sa fie pe gustul vostru.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa cam fie rascoliti banii din cont, ca sunt rate, facturi, taxe si poate si altele neprevazute si o sa vreti sa va achitati, onorabil, de toate obligatiile financiare.

Se rezolva o chestiune de ordin juridic, vi se legalizeaza un act, poate pentru ca ati castigat un proces.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Va scoate cineva la plimbare si o sa aflati vesti bune, poate e un raspuns afectiv pe care-l asteptati de multa vreme si o sa stiti ce aveti de facut in continuare.

O sa primiti o confirmare ca vi s-a acceptat inscrierea la un concurs, sau ca plecati in concediu, sa petreceti cateva zile in afara tarii.

Citeste continuarea pe stirileprotv.