Horoscop mayas pentru 2024: Trei zodii au mare succes pe parcursul intregului an.

Horoscop mayas pentru 2024. In horoscopul mayas, spre deosebire de horoscopul obisnuit, exista 13 semne. Cu toate acestea, majoritatea coincid cu cele europene. Mayasii erau un popor foarte vechi, asa ca puteti invata o multime de lucruri noi si utile din horoscoapele lor.

Viata unei persoane este predeterminata in momentul nasterii sale. Data nasterii ii determina intreaga viata viitoare.

Zutz (liliac) – de la 26 iulie pana la 22 august

Energia va deborda pentru Lilieci. Datorita acestui fapt, 2024 le va oferi succes in toate eforturile lor. Datorita unui caracter prea iubitor de libertate, problemele in familie sunt posibile. Dar farmecul acestui semn va repara totul. Profitul va fi in a doua jumatate a anului.

Dzets (Scorpion) – din 23 august pana in 19 septembrie

Datorita abilitatilor sale de oratorie, Scorpionul va obtine succes in cariera in 2024. Abilitatea de a gandi logic si de a renunta la tot ce nu este necesar va fi foarte utila. Totul va fi bine in viata ta personala. Un Scorpion grijuliu si iubitor va fi fericit pe tot parcursul anului. Semnul este foarte asemanator cu Fecioara.

Kekh (cerbul) – din 20 septembrie pana pe 17 octombrie

Aceasta este o persoana creativa. Dragonul sustine astfel de naturi. Prin urmare, cerbul va fi fericit in 2024. Iar usurinta caracterului si abilitatea de a asculta te vor ajuta sa gasesti oameni cu ganduri asemanatoare. Cerbul trebuie sa aiba grija de sanatatea sa in toamna lui 2024. Acesta va fi un timp de odihna pentru acest semn.

Moan (bufnita) – din 18 octombrie pana pe 14 noiembrie

Bufnitele, prin natura lor, au intelepciune si intuitie dezvoltata. Dar ei prefera intimitatea. In 2024, bufnitele vor trebui sa-si paraseasca zona de confort. Comunicarea cu oamenii va va permite sa obtineti o avansare in cariera. La urma urmei, puteti oferi intotdeauna sfatul potrivit, ceea ce face posibila stabilirea contactelor potrivite. Cu toate acestea, bufnitele sunt sincere doar in propria lor familie.

Kuts (paun) – din 15 noiembrie pana in 12 decembrie

Acesti oameni sunt ca paunii. Intotdeauna stralucitori, emotionanti, incercand sa atraga atentia. Acelasi comportament pop si simbol al anului care vine. Dragonul va fi bucuros sa ii sprijine pe Pauni. Acest semn va avea succes in orice pe parcursul intregului an.

Kibray (aligator) – de la 13 decembrie pana la 9 ianuarie

Nu poti pune presiune pe acesti oameni. Datorita capacitatii lor de adaptare, ei vor putea creste in cariera in 2024. Domeniul lor de activitate este analiza si cercetarea. In prima jumatate a anului, Aligatorii vor primi oferte de munca profitabile. Vara vor pleca intr-o calatorie interesanta.

Lilieci kimil (maimuta) – de la 10 ianuarie pana la 6 februarie

Acestia sunt cei mai veseli si optimisti oameni. In 2024, trebuie sa fie mai atenti cu alcoolul. Petrecerile si intalnirile constante cu prietenii va pot submina sanatatea. Maimutele vor primi profituri in luna august. Aceasta poate fi fie o promovare la locul de munca, fie o mostenire.

Koz (soim) – din 7 februarie pana pe 6 martie

Calmi si intelepti. Ei sunt cel mai adesea lideri. Sunt foarte prietenosi cu oamenii, asa ca au intotdeauna sprijinul echipei. 2024 le va aduce doar momente pozitive. Dar trebuie sa fii atent cand calatoresti, mai ales primavara. Vara, va asteapta o intalnire romantica, care se poate transforma intr-o relatie serioasa.

Balam (jaguar) – de la 7 martie pana la 3 aprilie

Dragonul va patrona jaguarul. La urma urmei, sunt atat de asemanatori. Profit, achizitie a ceea ce doriti – jaguarul va avea toate acestea in 2024. Acordati mai multa atentie sportului, astfel incat sa aveti unde sa va consumati energia.

Fox (vulpe) – de la 4 aprilie pana la 1 mai

Ei se straduiesc intotdeauna pentru confort. Acest semn este foarte muncitor. Dar, in 2024, trebuie sa-ti strangi putin temperamentul pentru a nu da peste cap lucrurile. Trebuie sa fii deosebit de atent in declaratiile tale cu ceilalti.

Kan (sarpe) – de la 2 mai pana la 29 mai

Orice tip de activitate este disponibila pentru sarpe. 2024 promite o schimbare de profesie datorita avansarii pe scara carierei. Sarpele isi va gasi partenerul in 2024. Acestia sunt oameni destul de creativi.

Tsub (veverita) – din 30 mai pana pe 26 iunie

Semnul Veverita se caracterizeaza prin munca asidua si expresivitate si cauta constant comunicarea cu alte persoane. Acesti oameni sunt prieteni loiali si sinceri cu care este usor sa comunici, deoarece stiu sa-si exprime sentimentele in cuvinte. Uneori, veveritele pot fi impulsive si imprevizibile, mai ales cand vine vorba de a face fata problemelor financiare.

Aak (broasca testoasa) – din 27 iunie pana pe 25 iulie

In 2024, Broasca Testoasa se va concentra pe familie. La locul de munca, datorita efortului lor, va exista un mediu confortabil cu colegii. Testoasa isi va putea gasi in sfarsit partenerul de viata in 2024, in care poate avea deplina incredere.