Horoscop cu Neti Sandu. Gata, asta este vremea lor! Astrele anunta mari reusite pentru mai multe zodii.

Horoscop 15 ianuarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi din saptamana. Sa aflam ce ne asteapta:

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Vi se recunosc niste merite si o sa va treziti cu bani, sau alt gen de rasplata, poate vi se dau niste zile libere ca sa va intoarceti cu forte proaspete.

Se poate sa vi se faca o oferta de job si sa nu va lasati pana nu bateti palma ca sa va si apucati de treaba.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- TAUR

O sa se vada un salt calitativ la scoala, o sa treceti cu bine de examene, poate ardeti niste etape si ajungeti in alt an de studiu, ca veti fi peste nivelul celorlalti.

Ati putea pleca intr-o excursie, la invitatia cuiva, fie acum, daca aveti concediu, fie la sfarsit de saptamana – un city break.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Va pregatiti de o relansare si o sa va gasiti si asociati ca sa mearga treaba mai repede si sa va ramana timp si energie sa lucrati si in paralel la ceva.

Poate faceti o investitie, va luati casa pentru ca va ganditi la casatorie, sa aveti copii, daca nu sunteti casatoriti.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

O sa recuperati toti acei bani pe care-i asteptati de luna trecuta si o sa va reglati de-acum incolo cu banii si o sa va puteti plati darile lunare, taxele.

O sa va consultati cu familia ca sa va puneti de acord in privinta evenimentelor care vor avea loc in familia largita in perioada care urmeaza.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Se anunta o perioada de implinire sufleteasca si o sa puteti ajunge si la casatorie daca lucrurile se petrec asa cum ati visat, ca e o comunicare de la inima la inima.

Sunteti in carti pentru o promovare si, fie ca dati concurs, fie sunteti numiti, o sa fiti incantati de postura.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Poate vi se face o oferta de colaborare si ar fi perfect, ca v-ar rotunji veniturile, si n-ati mai sta cu grija zilei de maine, ca vreti o constanta financiara.

O invitatie pe care o puteti onora cand o sa puteti ca sa va duceti la cineva care va iubeste si care va asteapta cine stie de cand.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Se pare ca o sa va implicati intr-un proiect care o sa va aduca bani si o sa va faceti planuri de calatorie, poate plecati in strainatate sa vizitati diverse locuri.

Se poate sa va luati lucruri noi prin casa, poate pentru ca ati dat de reduceri si vreti sa dati refresh interiorului.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.