Horoscop 26 iunie 2022, cu Tamara Globa. Trei zodii intorc foaia si pornesc pe un nou drum in ultima zi din saptamana.

Horoscop 26 iunie 2022. Astrologul Tamara Globa ne prezinta previziunile astrale pentru ziua de duminica. Cunoscutul expert in astrologie recomanda reprezentantilor zodiilor sa dedice timp activitatilor in aer liber pentru a umple corpul cu rezerva de energie necesara. Puteti merge in siguranta la natura, puteti face picnicuri. Perioada favorabila pentru dragoste si surprize romantice.

Horoscop 26 iunie 2022 pentru zodiile de FOC

Berbec

Negocierile de afaceri sunt probabil dimineata, care sunt de dorit sa aiba loc intr-un cadru informal. In acest fel, se poate ajunge la intelegere reciproca. Puteti aranja o mica vacanta pentru familia dvs. si puteti sta impreuna. Astfel, intariti relatia.

Publicitate

Leu

Chiar daca este zi libera,ar trebui sa elaborati un plan de actiune. Care trebuie respectat pentru a preveni greselile inutile. Veti fi multumit de intalniri neasteptate cu prietenii cu care va puteti planifica o vacanta. Seara, te poti gandi la hobby-ul tau, care iti aduce placere.

Sagetator

Dimineata poate aduce vesti importante. In viata personala, trebuie sa luati „taurul de coarne” si sa alegeti drumul corect, chiar daca doare. Seara, odihniti-va, incepe o noua saptamana.

Horoscop 26 iunie 2022 pentru zodiile de PAMANT

Taur

Pentru Taurii  care muncesc, nu  va asumati sarcini responsabile si importante. Pentru ca se pot face greseli. Este mai bine sa va relaxati intr-o companie placuta . Incercati sa rezolvati treburile din gospodarie.

Fecioara

O persoana draga va va face o surpriza originala. Achizitiile, in special de natura personala, vor avea succes. Puteti merge la plimbare.

Capricorn

Trebuie sa va controlati emotiile in aceasta zi. Deoarece orice cuvant aruncat brusc poate ruina relatiile cu ceilalti. Timp favorabil pentru calatorie. O schimbare de peisaj iti va face numai bine. Seara, intalnirile romantice si cadourile frumoase nu sunt excluse.

Horoscop 26 iunie 2022 pentru zodiile de AER

Gemeni

Schimbarile de dispozitie va pot strica ziua. Este indicat sa incerci sa-ti controlezi emotiile pentru a nu agrava situatia. Seara va puteti relaxa intr-o atmosfera confortabila si familiara.

Balanta

Este recomandabil sa incercati sa finalizati ceea ce ati inceput. Pentru a nu fi distras in viitor. Intalnirile vor avea succes. Va exista o oportunitate de a demonstra ca sunteti capabil. Seara, este mai bine sa va relaxati si sa va restabiliti vitalitatea.

Varsator

Dimineata este mai bine sa incerci sa rezolvi toate problemele casnice. Altfel, te poti certa cu cei din familie. Achizitiile vor avea succes, mai ales cele de mare amploare. Puteti face curatenie generala in casa, revizuiti si aruncati lucruri inutile. Seara, o persoana draga te va incanta cu surprize neasteptate.

Horoscop 26 iunie 2022 pentru zodiile de APA

Rac

In prima jumatate a zilei, puteti rezolva toate problemele mai vechi. Inainte de a lua orice decizie, este indicat sa verificati totul. Seara poti merge la cinema sau poti face o plimbare intr-o companie placuta.

Scorpion

Circumstantele neprevazute te pot tulbura. Principalul lucru este sa iti tii actiunile sub control pentru a nu dauna situatiei. Este posibil sa participati la un eveniment in care cunostintele interesante nu sunt excluse. Va puteti bucura de timpul liber.

Pesti

Trebuie sa te concentrezi pe noua saptamna. Deoarece exista posibilitatea de a face multe greseli. Trebuie sa acordati atentie generatiei mai in varsta, care are nevoie de ajutor si ingrijire. Seara va puteti relaxa cu familia.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.