Sfatul Astrologului Pavel Globa pentru duminica, 26 iunie 2022. Zodiile avertizate de astre

Sfatul zilei de duminica. Astrologul Pavel Globa spune ca pentru unii reprezentanti ziua va fi cu succes, in timp ce pentru altii va aduce multe probleme de rezolvat.

Berbec (21.03 – 20.04)

Trebuie sa ne amintim ca astazi este o zi libera, iar voi aveti nevoie de odihn. Este important sa va relaxati si sa va restabiliti energia cheltuita, saptamana viitoare veti avea nevoie de ea.

Taur (21.04 – 21.05)

Energia cu care va vor inzestra astelele astazi trebuie folosita cu intelepciune si din punct de vedere economic. Impicati-va in activitatile voastre preferate si nu in conversatii goale.

Gemeni (22.05 – 21.06)

O zi favorabila treburilor casnice – atat o mica curatare, cat si reparatii pana la o reamenajare completa va avea succes.

Rac(22.06 – 22.07)

Racii ar trebui sa invete sa se bucure de lucrurile marunte. Poti fi fericit in aceasta zi daca tu insuti creezi o vacanta, unind oameni draguti in jurul tau.

Leu (23.07 – 21.08)

Chiar daca este o zi libera, puteti incepe sau cel putin sa va pregatiti pentru implementarea unui nou proiect profesional conceput pentru o perioada semnificativa de timp.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu ar trebui sa instrainezi o persoana care, dupa ce te-a jignit cu ceva timp in urma, s-a cait si, fiind plina de remuscari, a vrut sa iti ceara iertare, da-i o alta sansa.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu poti ajuta o alta persoana impotriva vointei sale, altfel vei putea simti semnificatia expresiei ca drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Scorpionii ar trebui sa petreaca seara cu familia si prietenii. In ultimul timp ai muncit foarte mult si ai uitat de cei mai dragi oameni. E timpul sa rezolvi asta.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Astrologul ii sfatuieste pe Sagetatori sa reduca cheltuielile in aceasta zi. Mai bine economisiti si strangeti bani pentru ceva semnificativ. Intr-adevar, in perioada urmatoare, vei avea mari achizitii.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Capricornii, astazi, sunt extrem de lipsiti de disciplina. Incercati sa nu faceti mai multe lucruri deodata.

Varsator (21.01 – 18.02)

Esti atat de adaptat la un viitor pozitiv si de succes, incat fiecare usa se va deschide in fata ta ca un pocnit de deget. Dar daca dintr-o data ceva nu merge din prima incercare, Varsatorul nu trebuie sa renunte imediat.

Pesti (19.02 – 20.03)

Pestii vor fi coplesiti de emotii bune toata ziua. In aceasta zi, ei pot merge sa-si viziteze parintii si sa-i ajute prin casa. In acest moment au nevoie de ajutorul copiilor lor. Pestii singuri vor avea sansa de a intalni un suflet pereche pe drumul lor.