Horoscop saptamanal din 27 iunie pana pe 3 iulie 2022. Gemenii au noroc neasteptat, Fecioarele castiga bani.

Horoscop saptamanal. Saptamana  incepe cu faza lunii in descrestere pe 27 iunie 2022, trece prin luna noua si se termina cu faza lunii in crestere pe 3 iulie. Luna in acest timp va trece prin cele patru semne ale zodiacului, incepand saptamana sub constelatia Gemeni, trecand apoi in zodia Rac, apoi Leu si Fecioara.

O astfel de schimbare a impulsurilor energetice nu va contribui la stabilitate. Situatia va fi agravata de influenta ploii de meteoriti June Bootids, care va atinge maximul in noaptea de 27 iunie. Prin urmare, toate semnele zodiacului vor fi supuse unor modificari in diferite grade, pentru unele se pot dovedi a fi negative.

Berbec

Energia Berbecului este suficienta pentru a petrece aceasta saptamana cat mai eficient posibil. Dar incercati sa evitati actiunile pripite si conflictele cu alte persoane. Exista o mare probabilitate de a intalni iresponsabilitatea unei persoane dragi in care ai avut incredere.

Taur

Aceasta saptamana, Taurul se va confrunta cu chestiuni de rutina, dar unele dintre ele ii vor ajuta sa isi directioneze actiunile intr-o directie favorabila. Pana la sfarsitul saptamanii, multumiti-le celor dragi – petreceti weekendul cu ei.

Gemeni

Gemenii vor avea noroc saptamana aceasta. Poate ca aceasta va fi o cunostinta utila pentru dvs., o intalnire cu o persoana influenta sau o oferta profitabila din partea partenerilor de afaceri. Calatoriile, calatoriile de afaceri, participarea la unele evenimente vor avea, de asemenea, succes.

Rac

Racii vor avea idei noi si incredere in sine, care trebuie folosite pentru a-si atinge obiectivele. Concentrati-va atentia asupra sferei profesionale, nu va lasati distras de aspectul de divertisment al vietii si nu incepeti noi relatii – oricum nu va iesi nimic bun din asta.

Leu

Potentialul energetic al Leului este in scadere rapida, saptamana aceasta nu veti dori sa va scufundati in sfera profesionala si sa petreceti timp in compania altor oameni. Gandirea la sensul vietii va escalada o stare depresiva. Incearca sa treci peste aceasta perioada trecand la petrecerea timpului liber sau la hobby-ul tau preferat.

Fecioara

Fecioara se asteapta saptamana aceasta la castiguri financiare neasteptate. Poate fi o afacere buna, o oportunitate de a castiga bani in plus sau de a castiga la loterie. Norocul nu te va parasi daca donezi o parte din suma catre organizatii de caritate.

Balanta

Balantele se afla in pragul unor schimbari pozitive in viata lor. Depinde de tine daca esti gata sa faci primul pas in necunoscut. Poate ca acest lucru se va datora unei schimbari de loc de munca, a obtinerii unei noi profesii sau a dezvaluirii potentialului de creativitate.

Scorpion

Pentru Scorpion, saptamana aceasta va fi marcata de construirea de relatii si de mari planuri legate de viata. Poate ca va fi o cunostinta personala sau gasirea de parteneri de afaceri in domeniul profesional, dar norocul este cu siguranta de partea ta.

Sagetator

Sagetatorii vor trebui sa renunte pentru un timp la aventuri si sa dedice aceasta saptamana familiei. Cei dragi vor aprecia atentia pe care le-o puteti acorda. Poate fi o mica excursie comuna, recreere in aer liber sau doar cateva zile petrecute impreuna la tara.

Capricorn

Capricornul, saptamana aceasta va trece printr-o schimbare frecventa de dispozitie si planuri viitoare, dar veti putea decide asupra principalului lucru pe drumul spre succes. Vei fi multumit de rezultate. Este posibil ca pana la sfarsitul saptamanii sa te astepte o cunostinta romantica, care sa aduca o furtuna de emotii diverse – de la adoratie la ura.

Varsator

Varsatorii trebuie sa fie pregatiti pentru schimbari majore in viata lor. Indiferent de modul in care le percepeti initial, ele vor duce in cele din urma la o viata mai buna si succes financiar. Aceasta poate fi casatoria, schimbarea profesiei, mutarea in alt oras sau tara.

Pesti

Este timpul ca Pestii visatori sa vasleze spre un tarm si sa nu mearga pasiv cu fluxul. Norocul nu va veni in mainile tale daca nu faci efort. Saptamana aceasta, fii atent la evenimentele care au loc in jurul tau si nu rata semnele destinului, printre care poti determina repere importante.