Sfatul astrologului Tamara Globa pentru sambata, 25 iunie 2022. Nu va grabiti sa actionati

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Tamara Globa sfatuieste toate semnele zodiacului sa se gandeasca la fiecare pas si sa nu se grabeasca sa actioneze – acest lucru este necesar pentru a obtine rezultatul pozitiv dorit. In plus, trebuie sa fii mai atent cand cunosti oameni noi.

Sfatul astrologului Tamara Globa pentru zodiile de FOC

BERBEC

Atentia Berbecului este imprastiata in aceasta zi – ei nu sunt capabili sa finalizeze un singur lucru, deoarece se straduiesc sa faca totul deodata. Exista riscul unor pierderi mari in sectorul financiar, intrucat reprezentantii semnului cheltuiesc mai mult decat isi permit si, de asemenea, investesc adesea in proiecte dubioase. Berbecul este putin probabil sa asculte sfaturi practice si sunt predispusi negativ la critici.

LEU

Leii vor trebui sa faca multe eforturi pentru a-si indeplini sarcinile in aceasta zi. Mai mult, problemele sunt posibile si in sectorul financiar – cu o probabilitate mare, va fi necesar sa se caute surse suplimentare de venit. Se asteapta schimbari pozitive in sfera personala.

SAGETATOR

Sagetatorii vor trebui sa-si refaca puterea, deoarece multe resurse energetice au fost cheltuite mai devreme. Nu ar trebui sa va stabiliti obiective pe termen lung si evazive – cel mai probabil, nu veti obtine rezultatul. Sa fii atent la sfaturile pe care reprezentantii zodiei le dau cuiva chiar si la cerere – daca ceva nu merge bine, consilierii sunt cei care vor fi de vina.

Sfatul astrologului Tamara Globa pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul trebuie sa-si indeplineasca promisiunile pe care le-au facut mai devreme, ceea ce este extrem de dificil de facut – de aceea starea de spirit a reprezentantilor zodiei nu va fi foarte buna. Ei vor trebui sa faca o alegere neplacuta sau sa petreaca timp cu lucruri complet lipsite de sens. Asa-asa perspectiva. In plus, astrel sfatuiesc sa reduceti cheltuielile cat mai mult posibil, deoarece banii ar putea fi necesari pentru ceva important in curand.

FECIOARA

Fecioarele nu ar trebui sa comunice in aceasta zi cu persoane care sunt neplacute pentru ei, deoarece reprezentantii zodiei in aceasta perioada sunt foarte predispusi la influente negative si sunt usor de manipulat. Participarea la evenimente sociale este nefavorabila – este mai bine sa preferati o distractie linistita cu cei dragi.

CAPRICORN

Capricornii ar trebui  sa mearga in calatorii de orice fel – vor avea rezultatul dorit si impresii pozitive. Poate aparitia unui atasament romantic, care te va face sa uiti de toate pentru o vreme. Este putin probabil ca acest lucru sa dureze mult timp. In plus, este posibil sa gasesti cunostinte interesante si utile.

Sfatul astrologului Tamara Globa pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii asteapta o zi agitata plina de intalniri si adunari, este posibila si o calatorie neplanificata. Potentialul de viata al reprezentantilor zodiei va fi scazut, asa ca ar fi o idee buna sa va recuperati – sa va relaxati intr-un mediu calm sau sa petreceti timp impreuna cu cei dragi. Sunt posibile noi cunostinte promitatoare.

BALANTA

Balanta trebuie sa fie curajoasa si, intr-o oarecare masura, disperata sa profite de oportunitatile care au aparut. Trebuie sa fii pregatit sa-ti asumi riscuri, dar in limite rezonabile, sa fii hotarat si principial, aparandu-ti opinia si pozitia. In aceasta zi, reprezentantii zodiei vor fi ajutati de experienta si cunostintele personale, si nu de sfaturi „din afara”.

VARSATOR

Varsatorii se vor confrunta cu evenimente care pot aduce dezamagiri, dar vor fi si momente placute – vesti bune de la prieteni. In aceasta zi, intalnirile de prietenie, petrecerea timpului liber in familie sunt favorabile. La fel si intalniri romantice pentru cei care nu sunt inca intr-un cuplu. Succesul asteapta noi angajamente ale reprezentantilor zodiei, mai ales daca necesita efort intelectual.

Sfatul astrologului Tamara Globa pentru zodiile de APA

RAC

Racii vor avea o zi prielnica pentru finalizarea lucrarilor deja incepute, cand iti poti planifica si viitoarea vacanta si sa faci cumparaturi. Este posibil sa primiti vesti bune de departe si invitatii promitatoare. Astrele va sfatuiesc sa aveti grija cu alimentele, deoarece exista o probabilitate mare de otravire.

SCORPION

Scorpionii sunt pesimisti in aceasta zi, tind sa-si subestimeze capacitatile si sa vada inselaciune in toate – acest lucru ii impiedica sa avanseze si sa-si atinga obiectivele. Ar trebui sa incercati sa evitati conflictele cu cei dragi, rezolvand problemele acumulate cu calm si pasnic. Comunicare buna cu copiii.

PESTI

Pestilor li se arata o schimbare in mediul obisnuit, noi cunostinte si o extindere a cercului social. Puteti „lucra” la schimbarea imaginii, precum si a aduce inovatii acasa – acest lucru te va inveseli si va aduce un „flux proaspat” in viata ta obisnuita de zi cu zi. Ideile pe care le vor avea reprezentantii zodiei in aceasta zi trebuie luate in considerare cu atentie inainte de a le pune in practica – in acest fel (fara graba) se vor putea obtine rezultate bune.