Horoscop 23 decembrie pentru toate semnele zodiacului: Ziua in care soarta va trimite semne

Horoscop 23 decembrie  2021. Ziua in care trebuie sa acordati atentie oricaror semne pe care soarta le va trimite – unul dintre ele va prezice evenimentele viitoare.

Concentrandu-te pe lumea ta interioara, vei putea analiza greselile facute recent si contura modalitati de a le corecta. Momentul este, de asemenea, ideal pentru realizarea unui vis care a fost planuit de mult timp, dar din anumite motive astepta sa-i dai aripi.

Berbec (21.03 – 20.04)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Berbeci

Publicitate

Nu credeti chiar tot ce vi se spune, chiar si de la cei mai apropiati oameni: dintr-un motiv anume – poate dincolo de controlul lor – va pot induce in eroare fara sa vrea.

Taur (04.21 – 05.21)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Tauri

Nu poti insela pe nimeni, chiar daca ti se pare ca minciuna ta, asa cum se obisnuieste sa spui in astfel de cazuri, este pentru mantuire: ca intotdeauna, va fi dezvaluita si te vei afla intr-o situatie extrem de neplacuta.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Gemeni

Nu ar trebui sa acordati atentie celor rai si invidiosi care pot deveni activi in acest moment.  Emotiile negative pe care le experimenteaza in relatie cu tine sunt ale lor, nu sunt problemele tale. Stai cat mai departe de barfe.

Rac (22.06 – 22.07)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Rac

Ziua in care initiativa va fi binevenita in toate felurile posibile. Totusi, ar trebui sa te ocupi in primul rand de problemele de zi cu zi care trebuie rezolvate perfect cu mult inainte de vacanta.

Leu (23.07 – 21.08)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Leu

Ziua in care pot aparea cateva vesti despre niste bani. Ai grija cum ii programezi pentru sarbatori.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Fecioara

Dupa cum stiti, cel care se odihneste bine lucreaza bine – ziua este favorabila relaxarii, dar nu trebuie sa uitam nici de exercitiile fizice . Vi se preconizeaza un drum spre seara.

Balanta (24.09 – 23.10)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Balanta

Articolul continuă după reclame

Ziua in care iti poti permite sa-ti asumi un risc cumparand, de exemplu, un bilet de loterie: pe de o parte, castigul este foarte probabil, pe de alta parte, chiar daca norocul trece, nu pierzi mare lucru.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Scorpion

Astazi nu este de dorit sa mergi la un coafor. Taierea si vopsirea parului – mai ales in culori deschise – poate sa nu aiba cel mai bun efect asupra sanatatii mintale si chiar sa duca la depresie.

Sagetator (11.23 – 12.21)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Sagetator

Ziua in care te poti angaja in implementarea celor mai indraznete planuri care pot fi implementate doar de cei care cred in ei insisi si in fortele lor, totusi, nu ai suferit niciodata din cauza absentei acestor calitati minunate.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Capricorni

Horoscopul ii incurajeaza sa-si asume un proiect care a fost amanat de mult. Nu merita sa luati decizii pripite fata de semnul zodiacal in probleme financiare si sa investiti in proiecte dubioase. Favorabil pentru vizitarea unui salon de infrumusetare – tunsoarea se va dovedi a fi extraordinara.

Varsator (21.01 – 18.02)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Varsator

Varsatorii  vor trebui sa-si arate toate calitatile profesionale pentru a face fata problemelor non-standard. Horoscopul nu sfatuieste semnul zodiacal sa faca pasi activi si sa demonstreze incapatanare in aspecte neimportante. Energia trebuie conservata pentru lucruri mai importante. Cei singuri nu ar trebui sa inceapa o relatie de dragoste astazi; este mai bine sa o amanati pentru o perioada mai favorabila.

Pesti (19.02 – 20.03)

Horoscop pentru 23 decembrie pentru Pesti

Trebuie sa actionati conform unui plan atent elaborat daca doriti sa obtineti rezultatul perfect. Semnul zodiacal nu trebuie sa ignore recomandarile utile, dar nu trebuie sa va fie teama sa luati singur decizii importante. Horoscopul nu sfatuieste familia Pestilor sa amane chestiunile urgente pentru o lunga perioada de timp – acest lucru poate duce la o cearta. Favorabil pentru cumparaturi astazi.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.