Golden Buzz la Romanii au Talent. Andra a ramas fara cuvinte

Golden Buzz la Romanii au Talent: Andra uimita de talentul copiilor greu incercati

Editia cu numarul 3 a adus in fata telespectatorilor si juriului emotii puternice, printre care si povestea a doi copii care au venit sa isi impartaseasca experienta pe scena. Cei doi copii, proveniti din Ucraina, au sperat sa ajunga pe scena pentru a se bucura de cateva momente de liniste.

Antrenati in diferite orase din cauza conflictului politic, acestia au fost nevoiti sa se mute pentru a fi in siguranta, iar tatal baiatului este inca in Ucraina si lupta alaturi de armata. In ciuda acestor probleme, ei au reusit sa impresioneze juratii si sa primeasca un Golden Buzz din partea Andrei, care a declarat: „In momentele astea trebuie sa va ofer Golden Buzz”.

Publicitate

,,Ne este greu. Ne antrenam in orase diferite, dar de cand a inceput razboiul a fost o singura data cand ne-am putut antrena, in Lvov. Dupa aceea, abia in Romania am mai putut repeta numarul nostru”, au povestit concurentii.

,,Este admirabil ce performante ati reusit sa faceti in conditiile astea! E de domeniul incredibilului! Nici nu am cuvinte”, a spus Andi Moisescu .

Articolul continuă după reclame

,,Cum ati avut voi puterea asta…”

Mihai Bobonete a fost uimit de puterea lor si de faptul ca si in aceste conditii au reusit sa ofere publicului cateva clipe deosebite si pline de traire. In timpul acesta, Andra a luat decizia de a apasa butonul magic ce i-a trimis direct in etapa urmatoare.

,,Eu am vazut un exemplu despre ceea ce cred eu ca oamenii mari nu pot face. E o necunoscuta pentru mine sa inteleg cum ati avut voi puterea asta si sa ne aratati ce am vazut. Va spun cu mana pe inima ca e cel mai spectaculos numar de la Romanii au talent vazut de mine pana acum”, a spus Mihai Bobonete.

,,Eu in momentele astea trebuie sa va ofer Golden Buzz!”, a continuat Andra Maruta, care le-a oferit sansa opiilor sa treaca direct in semifinale.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.