Cine sunt Olya si Valera, al patrulea Golden Buzz de la Romanii au Talent 2023: „Am ajuns la Bucuresti dupa 3 zile”

Olya si Valera sunt doi acrobati din Ucraina, orasul Herson, de 10, respectiv 15 ani, care au venit la Romanii au Talent 2023, pentru a arata lumii un numar spectaculos de acrobatie in aer.

Cei doi concurenti de la Romanii au Talent, sezonul 13, au repetat numarul, separat, in orase diferite, deoarece tara lor se afla in razboi de aproape un an.

„Din Kiev pana in Lvov am facut 10 ore.

Din Lvov pana la granita cu Romania am facut 6 ore, iar la vama am stat inca 6 ore. Am ajuns la Bucuresti dupa 3 zile. De cand a inceput razboiul e prima data cand aparem pe o scena.
Dupa ce a inceput razboiul, eu m-am mutat in Kiev, Olya s-a mutat in Lvov, iar antrenorul nostru a plecat in Germania. Tatal meu este militar, e in Ucraina si apara tara.

Este foarte greu, nu ne-am vazut de 8 luni. Nu stim nimic de tata.Si fratele meu este militar, nici de la el nu avem vesti.

Daca as castiga as cumpara o drona pentru armata si le-as da-o militarilor ca sa ne apere tara. Vrem foarte mult sa ne intoarcem acasa si sa ne antrenam cu antrenorul nostru, sa traim in casele noastre, sa dormim in paturile noastre. Sa stim ca vom fi in siguranta.

Ne este foarte greu, ne antrenam in orase diferite, dar de cand a inceput razboiul ne-am putut antrena o singura data la Lvov. Dupa aceea, abia in Romania am putut repeta numarul nostru”, a povestit Valera la Romanii au Talent, sezonul 13.

Andra a apasat Golden Buzz la Romanii au Talent, sezonul 13

S-a lasat cu ropote de aplauze si multa emotie la Romanii au Talent, sezonul 13. Andra a apasat pe butonul auriu si i-a trimis pe Olya si pe Valera, direct in semifinala concursului.

„Mi s-a strans carnea pe mine. Doamne, ce moment! Nu stiu daca mai putem sa gasim cuvinte dupa tot ce am vazut. E atat de frumos tot ce s-a intamplat pe scena si faptul ca sunt aici si pot sa ma bucur de talentul vostru”, moment in care Andra a apasat Golden Buzz-ul.

„Eu in seara asta am vazut un exemplu despre ceea ce noi oamenii mari nu putem sa facem. Pentru mine e o necunoscuta cum voi niste copii, ati gasit atata putere incat sa ajungeti in seara asta aici la noi sa ne aratati si sa vedem ceea ce am vazut. Va spun cu mana pe inima ca e cel mai spectaculos numar vazut la Romanii au Talent!”, a spus Mihai Bobonete.