Gigi Becali s-a retras la manastire. Ultimul mesaj transmis de patronul de la FCSB: „Nu ma mai gasiti…”

Gigi Becali a comunicat ca s-a retras la o manastire. Acu, in Postului Pastelui, „magnatul de la Pipera” a luat o hotarare radicala.

Care sunt planurile viitoare ale proprietarului FCSB?

Gigi Becali a optat sa se retraga temporar intr-o manastire, in timpul Postului Pastelui. Intr-o declaratie, el a mentionat ca isi dedica timpul activitatilor spirituale. In aceasta perioada, adopta o atitudine mai modesta.

Dupa ce echipa sa, FCSB, si-a consolidat pozitia de frunte in clasamentul primei etape a Playoff-ului, Becali a luat o decizie semnificativa. S-a retras din agitatia lumii fotbalului.

Publicitate

Proprietarul isi va petrece timpul intr-o oaza de liniste si reflectie, intr-o manastire, pe durata Postului Pastelui.

„Imi vad de treaba mea. E o echipa, joaca fotbal. Si asa vine postul. Nu ma mai gasiti, ca o saptamana ma duc prin munti si prin pesteri.

Acum eu ma smeresc, imi vad de treaba mea, sunt cuminte. Sunt credincios Dumnezeului meu”, a declarat Becali inainte de a pleca.

Intr-un moment crucial pentru FCSB, Gigi Becali a facut un pas neasteptat, alegand sa se retraga in meditatie si rugaciune, departe de privirile lumii, intr-un act de introspectie profunda.

Becali isi doreste sa se retraga definitiv la Manastirea Comanca de la Baile Olanesti.

La sfarsitul anului precedent, el si-a exprimat intentia de a se retrage la o manastire situata la aproximativ 200 de kilometri distanta de Bucuresti. Patronul echipei FCSB explica faptul ca acest sanctuar retras si linistit ii va oferi pacea deplina pe care o cauta.

Articolul continuă după reclame

Gigi Becali nutreste o profunda afectiune pentru Manastirea Comanca din Baile Olanesti, amplasata la circa 200 de kilometri distanta de Bucuresti. El marturiseste ca se regaseste pe deplin in aceasta comunitate monahala, sugerand ca acest loc ii ofera o oaza de liniste si conexiune spirituala.

„Eu asta imi doresc, sa ma retrag la o manastire. Nu stiu daca va fi posibil, pentru ca fetele mele si sotia nu prea sunt de acord. Dar asta e marele meu vis. Nu acum, tata, nu se pune problema in urmatorii ani. Peste 10-15 ani, as vrea sa las totul in regula si sa ma duc acolo. E un loc frumos, linistit. Si as vrea sa stau de vorba cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O sa vedem, ca daca ele (n.r. fetele si sotia Luminita) nu ma vor lasa, nu pot nici eu sa plec de capul meu asa.

Nu imi doresc decat sa il iubesc mai mult pe Hristos. Asta e dorinta mea. Sa il iubesc din ce in ce mai mult pe Hristos si sa ma infieze Dumnezeu, sa ma faca frate cu El. Merg la manastirea mea, la Comanca.

Iubesc pe calugari ca pe fratii mei, ca si cum ar fi fratii mei. Familia merge in fiecare duminica la biserica si atunci impartasesc copiii. Sunt mici nepoatele, e diferenta de un an intre ele”, a declarat Becali, pentru Antena 3.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.