Cristina Demetrescu, HOROSCOP pana la 1 aprilie 2024. Incepe o noua perioada, sunt multe surprize. Trei zodii au numai de castigat

HOROSCOP pana la 1 aprilie 2024. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la emisiunea Vorbeste Lumea previziunile astrologice pentru perioada urmatoare.

 Berbec

Eclipsa le afecteaza casatoriile, parteneriatele, dar si la ei se poate intampla. Berbecul poate sa zica intr-o zi: pana aici! Insa, un eveniment de familie poate sa ingroape securea razboiului acolo unde exista tensiuni. Oamenii se aduna atunci cand e cazul sa rezolve alte probleme. Berbecilor le merge foarte bine din punct de vedere financiar, incepe business-ul sa functioneze

 Taur

Taurii sunt rugati sa nu care lucruri grele pentru ca poate sa sufere coloana, mai ales la barbati. Cand au de-a face cu ceva fin, o lucrare estetica mai deosebita, sa apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate.

Publicitate

 Gemeni

Gemenii sunt implicati in sezonul flirturilor, al relatiilor, simt nevoia sa iubeasca, sa se indragosteasca, dar acolo e o zona putin mai tulbure. Pentru Gemenii care nu au treaba cu dragostea, se pot ocupa de copii. De scoala lor, de anturajul lor, de sanatatea lor sau poate chiar de o custodie. Dar acolo pica eclipsa, in zona iubirii si a copiilor.

Rac

Racii sunt pusi pe curatarea energetica a caminului, a casei. Eclipsa nu e zi buna pentru asta, dar este bun echinoctiul. Racul in mod special simte niste probleme, dar dezechilibrele sunt in sufletul Racului sau poate in starea lor de oboseala si toata chestia asta Racul o proiecteaza asupra casei. Racul are o legatura energetica cu propriul camin. Lucrurile stau exact invers.

Leu

Leii nu trebuie sa fie naivi in perioada asta si sa ia o informatie la prima mana. Sa verifice de doua-trei ori daca o informatie este corecta, pentru ca poate sa fie o minciuna, poate sa fie o gafa sau poate sa fie o rautate. Si atunci s-ar putea si ei sa propage la randul lor o mare poveste care s-ar putea sa pice prost si sa ii puna pe ei intr-o lumina proasta. Atentie si la condus.

Fecioara

Fecioarele cheltuiesc multi bani, iar cheltuielile exced cumva bugetul, fie ca se muta undeva, fie ca isi schimba functia. E nevoie si de mobila, si de garderoba.

Articolul continuă după reclame

Balanta

Balantele trebuie sa fie atente la ceea ce le aduce urmatoarea perioada, sa speculeze un pic, sa profite de urmatoarea perioada si sa isi valorifice niste oportunitati in bani, pentru ca sunt intr-un moment delicat in care cred ca banii trebuie sa vina dintr-un credit, ba dintr-o vanzare de casa, ba din vanzarea unei bijuterii. Lucrurile stau cu totul si cu totul diferit. Daca au nevoie de bani, acolo e o abilitate, o calitate, sa o valorifice.

Scorpion

Scorpionii stau mai delicat cu sanatatea, poate chiar din punct de vedere psihologic, cum spuneam cu depresiile, dar din cauza asta pot sa revina niste vicii sau niste obiceiuri mai proaste, alcool, mancare, alte lucruri care nu sunt tocmai bune. Si, probabil, ceva conflicte in vietile Scorpionilor.

Sagetator

Sagetatorii stau ceva mai bine, ei trebuie doar sa evite anturajele, grupurile, prietenii, sa stea mai singuri, sa evite aglomeratiile. Karma colectiva e problema acum. Daca depindem de cineva, atunci nu este foarte bine. Dar daca stam singuri si ne vedem de treaba, timpul trece si eclipsa asta poate sa fie chiar revelatorie. Pentru foarte multi eclipsa poate sa aduca lucruri foarte interesante, dar trebuie sa ne situam la un alt nivel.

Capricorn

Capricornii sunt un pic iritati, vorbim de relatia Capricornului cu femeile, de o sefa, s-ar putea sa isi dea demisia. Daca este in fata unei comisii sau a unui complet de judecata, si acolo e o femeie, Capricornul poate sa fie iritat de subiectivismul acesteia. El stie intotdeauna mai bine care este verdictul, dar, din pacate, acum depinde de autoritatea cuiva.

Varsator

Varsatorii pot fi, fie epuizati si au tendinta sa renunte la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, sau invers. Se supraincarca cu anumite lucruri si probabil ca nu le pot duce pe toate.

Pesti

In privinta Pestilor, apare un risc de paguba, poate chiar de furt. Oricat de multa incredere aveti in cineva, in perioada asta, nu este momentul sa bateti palma sau sa va fie mila. Karma si eclipsa in Balanta, totul trebuie facut sub litera legii pentru ca toate sa fie bine in viitor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.