Florin Piersic, ingenuncheat de durere: „Opreste-te, Doamne!”

Florin Piersic, cu lacrimi in ochi, dupa pierderea celor doi prieteni si colegi de breasla ai sai, Valentin Uritescu si Alexandru Lulescu. Marele nostru actor  a transmis un mesaj cutremurator

“Opreste-te, Doamne, sa-i mai iei dintre noi! O minune de om si de artist, pe Valentin Uritescu l-am avut in emisiunea mea Piersic show, atunci a fost ultima data cand ne-am vazut si am stat fata in fata, o enciclopedie de teatru, cu un umor cu totul special. Si mai este unul mai putin la numaratoare. Nu demult, l-am sarbatorit la Teatrul Tanase pe Alexandru Lulescu, in ultima vreme am vorbit des cu el, ma iubea nespus si eu il iubeam la fel. Au plecat spre stele doi artisti din generatia mea, doi actori minunati, Dumnezeu sa-i tina la dreapta lui!”, a apus Florin Piersic, intr-o interventie in direct.

Publicitate

Actorul Valentin Uritescu a murit vineri noaptea la 81 de ani, dupa o lunga suferinta. Celebrul actor roman suferea de Sindrom Extrapiramidal, asemanator cu boala Parkinson, iar in ultima perioada starea sa de sanatate se inrautatise, astfel ca ar fi avut inclusiv zile in care nu putea sa vorbeasca.

Publicitate

Cu putin inainta lui Valentin Uritescu, s-a stins si actorul de comedie Alexandru Lulescu, la varsta de 90 de ani. La cei 86 de ani ai sai, Florin Piersic isi traieste viata la Cluj, dar inca nu s-a retras din lumina reflectoarelor.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.