Florin Piersic a plecat din Romania, chiar inainte de ziua sa. Motivul pentru care a parasit tara

Florin Piersic a plecat din Romania in Germania, iar Medeea Marinescu a dezvaluit motivul calatoriei, pe pagina sa de Facebook.

La varsta de 86 de ani, Florin Piersic nu renunta la una dintre cele mai mari iubiri, scena. Celebrul actor s-a urcat in avion alaturi de Medeea Marinescu si a pornit spre Germania, acolo unde are un turneu cu piesa „Straini in noapte”.

De ce a plecat Florin Piersic din Romania, la varsta de 86 de ani

Publicitate

Marele actor a implinit 86 de ani, dsr isi arata deloc varsta. Maestrul se bucura de viata in fiecare clipa si niciodata nu uita sa faca ceea ce ii place cel mai mul, sa joace!

Indragitul actor a fost prezent atat la Dusseldorf, cat si la Frankfurt saptamana aceasta, acolo unde i-a bucurat pe spectatori cu talentul si prezenta sa. Din pacate, nu toti doritorii au putut ajunge la spectacol, avand in vedere ca legile germane prevad organizarea evenimentelor culturale cu un numar limitat de spectatori.

Cine l-a insotit pe Florin Piersic in Germania

Medeea Marinescu, partenera lui din spectacol, i-a fost alaturi atat in zborul spre Germania cat si pe scena. Ea a fost cea care a anuntat calatoria si i-a informat pe fanii spectacolului si ai marelui actor cu privire la regulile de acces in sala, in contextul pandemiei de COVID-19.

„Pentru spectatorii din Dusseldorf si Frankfurt care au sunat zilele acestea si se pare ca inca mai incearca sa procure bilete, din pacate , autoritatile din Germania nu permit ocuparea salii la capacitate maxima. Probabil ca Straini in noapte se va intoarce, speram noi, in vremuri mai bune.

Pana atunci, Juliette si Pierre( adica atat de iubitul Florin Piersic) se pregatesc pentru intrarea in scena. Pe curand”, a scris Medeea Marinescu pe contul sau de Facebook, inainte de spectacol.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.