EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de Vineri, 14 ianuarie 2022. Atentie Tauri, Sagetatori si Varsatori

fatul astrologului Pavel Globa pentru 14 ianuarie 2022. Celebrul astrolog ii sfatuieste pe Tauri sa nu-si asume riscuri cu finantele. O zi placuta si pozitiva il asteapta pe Raci. Nu va implicati in intrigile si barfele colegilor. Concentreaza-te pe obiectivele tale si urmeaza-ti planul.

Berbec

Astazi puteti continua sa lucrati la proiectele pe care le-ati inceput si sa finalizati munca pe care ati inceput-o. Lucrati in contact cu partenerii sau urmati-le sfaturile. Atunci va fi mult mai usor sa-ti realizezi obiectivele. Evitati subiectele sensibile in conversatiile cu membrii familiei.

Taur

Amanati afaceri serioase astazi. Trebuie sa aveti grija cand aveti de-a face cu persoane necunoscute, pentru a nu deveni victima unei intentii insidioase. Nu ar trebui sa-ti risti finantele in aceasta zi.

Publicitate

Gemenii

In aceasta zi, puteti face planuri pentru viitor. Dar ar trebui sa va ganditi la toate si sa verificati informatiile disponibile. Acum nu luati imprumuturi si nu imprumutati bani.

Rac

Racii vor fi plini de spirit astazi. Vei fi plin de bune intentii. Poate ca problemele casnice vor dura mult timp, dar vor fi treburi placute. Petreceti mai mult timp cu oamenii care va plac.

Articolul continuă după reclame

Leu

Ziua este favorabila oricarei lucrari minutioase care necesita o abordare atenta si serioasa. Absolut toate domeniile de activitate financiara vor aduce beneficii materiale. Nu aplecati urechea la barfe.

Fecioara

Incearca sa fii obiectiv in ceea ce priveste persoana ta si capacitatile tale. Poti sa-ti supraestimezi puterea si sa-ti asumi prea multa responsabilitate si fapte, iar acest lucru va fi rau pentru sanatatea ta. Trebuie avut grija in chestiunile financiare.

Balanta

Veti putea obtine succes in chestiuni legate de comunicare, contacte si acorduri. Incercati sa platiti datoriile daca aveti.

Scorpion

Cand iti implementezi planurile si ideile, vei avea suficienta forta, rezistenta, ingeniozitate si chiar noroc. Si o persoana draga te va sprijini in toate eforturile tale.

Sagetator

In aceasta zi, este mai bine sa nu abordezi probleme grave, incearca sa te limitezi la lucruri obisnuite. Reprogramati intalniri, oferte, calatorii si consultatii.

Capricorn

Capricornii ar trebui sa schimbe programul de lucru, precum si ssi ajusteze dieta. Acest lucru te va ajuta sa fii mai eficient si mai energic.

Varsator

Varsatorul  ar trebui sa aiba grija de eliminarea deficientelor in munca. Managerul poate efectua o verificare neprogramata. Relaxati-va seara cu un masaj.

Pesti

Dimineata, poate aparea un conflict serios cu concurentii. Apara-ti pozitia prin orice mijloace. Dupa-amiaza, Pestii vor trebui sa indeplineasca instructiunile liderului.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.