EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 4 februarie 2022. Atentie Berbeci, Tauri, Lei si Pesti

Sfatul astrologului pentru 4 februarie 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa spune ca in aceasta zi va trebui sa muncim foarte mult si din greu. Va exista sentimentul ca toate planurile vor fi in mod constant respinse si transferate. Mai mult, unii oameni vor trebui sa-si regandeasca valorile si prioritatile. Sfera financiara si sanatatea ar trebui sa fie in ordine.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul sa-si puna ordine in viata. Depaseste neintelegerile cu ceilalti, „filtreaza” cercul tau social. In sfera profesionala sunt posibile dispute si conflicte.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul direct si ireconciliabil va fi fortat sa faca ceea ce nu-iplace in aceasta zi. In acelasi timp, va trebui sa te adaptezi celorlalti atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va fi foarte greu in sfera romantica, dar trebuie sa treci peste peste toate, astfel incat sa nu apara un conflict serios.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor avea o zi cu incarcatura sentimentala. Vei atinge cote fara precedent in aceasta zi, iar evenimente fericite se vor intampla in viata ta. Cu toate acestea, nu ar trebui sa te relaxezi. Munciti din greu si depasiti obstacolele. Cea mai mare realizare a acestei zile va fi pastrarea stabilitatii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Confortul Racilor harnici va fi distrus de neintelegerile interne. Nu pierdeti oportunitatile si incercati sa dedicati suficient timp si atentie familiei si prietenilor. Trebuie sa gasesti un echilibru in toate si sa stabilesti corect prioritatile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii pot face o serie de greseli. Motivele sunt mandria si aroganta. Poti sa jignesti oamenii de care depinde bunastarea ta – prezent si viitor. Cel mai bine este sa te concentrezi pe munca ta chiar acum. Veti avea toate sansele sa va stabilizati situatia financiara, dar problemele sunt posibile in viata personala.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele trebuie sa minimizeze stresul si sa se relaxeze complet. Puterile tale se epuizeaza, asa ca nu esti inca pregatit sa cuceresti varfurile.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta isi va aduce aminte de trecut si intr-un moment foarte inoportun. Iti va fi greu, dar toate acestea te vor face mai experimentat si mai dur. Nu lua decizii radicale in aceasta zi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie sa aiba grija de propriul confort si de calitatea vietii. Pentru implementarea unor proiecte serioase, inca nu aveti suficienta energie si bani. Ai grija de ceea ce iti va aduce prosperitate.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Un eveniment fericit si de neuitat se va intampla in viata Sagetatorului. Aceasta poate fi o veste despre refacerea familiei, o cerere in casatorie, o intanire fericita. Totul este stabil in viata ta profesionala. Nu actiona pe graba.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua Capricornilor va incepe cu o dispozitie grozava, dar pana la pranz tensiunea va incepe sa creasca, vor aparea probleme. Nu poti rezolva totul dintr-o singura lovitura. Cantareste bine inainte de a lua decizii importante.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va putea obtine succes in afaceri. Ziua este nefavorabila pentru gasirea unui nou loc de munca. In viata personala, este necesar sa faci concesii si sa gasesti compromisuri. Acesta este un moment minunat pentru a-ti lua ramas bun de la obiceiurile proaste si pentru a te angaja intr-un stil de viata sanatos.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii risca in aceasta zi sa treaca de la optimism la o stare abatuta. Nu te adanci in tine, compara-te pe tine si rezultatele muncii tale cu altii. Nu te impinge spre descurajare si nu elimina astfel perspectivele si sansele. Exista un risc mare de conflicte cu rudele si prietenii, iar acesta va fi rezultatul nemultumirilor persistente.