Povestea trista a mamei care si-a inmormantat al patrulea copil. Mitica si-a pierdut viata in tragedia din judetul Iasi

Lacrimi si durere in familiile celor 7 persoane care si-au pierdut viata in accidentul din judetul Iasi. Mama uneia dintre victimele carnagiului de pe soseaua din Iasi si-a condus astazi fiul pe ultimul drum.  Este cel de-al patrulea si ultim copil pe care femeia il inmormanteaza.

Cele 7 victime ale cumplitului accident de la Iasi au ajuns pentru ultima data acasa.

Lacrimi si durere in satul Boureni, comuna Bals

La Boureni, comuna Bals, intreaga comunitate a fost ingenunchiata dupa ce fiii satului s-au intors intre patru scanduri. Cuvintele sunt de prisos, nu pot descrie durerea familiilor greu incercate, care au trebuit sa ii primeasca pe cei dragi pentru ultima data.

Publicitate

Marturia mamei care si-a inmormantat al patrulea copil mort in accident la Iasi

Bariz Mitica este unul dinte cei sapte care si-au gasit sfarsitul in accidentul cumplit din comuna Baltati. Barbatul a fost condus pe ultimul drum de rude si cei apropiati.

„Lucra in constructii. A fost in Italia, dar daca eu m-am imbolnavit si nu am mai putut s-a retras si a stat cu mine ca sa aiba grija de mine”, a spus mama barbatului, potrivit Antena 3.

In duba implicata in accident se aflau cinci muncitori si soferul.

Toti lucrau in echipa, in constructii. Erau prieteni si se cunosteau de multi ani pentru ca locuiau in sate apropiate din judetul Iasi. La volan se afla Constantin Pralea, un barbat casatorit, tatal a doua fetite.

In dubita mai erau alte cinci persoane, printre care Bruma Mihai si Marcel Morosanu.

Nereguli gasite in ancheta accidentului de la Iasi

Intre timp ies la iveala detalii cutremuratoare din ancheta tragediiei cu 7 morti de la Iasi.

Soferul care a provocat carnagiul conducea tir-ul cu cartela tahograf a colegului sau, fiul primarului.

Totul, pentru a castiga cativa bani in plus.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.