EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 22 decembrie 2021. Atentie Berbeci, Lei si Capricorni

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 22 decembrie 2021. Trebuie sa finalizati planul pentru aceasta zi, dar sa nu va asumati mai multe sarcini deodata, pentru a nu gresi si a nu uita cateva detalii foarte importante.

Un astfel de sfat a fost dat pentru de celebrul astrolog Pavel Globa, mentionand ca se va putea obtine un succes mai mare in prima jumatate a zilei.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul in aceasta zi ar trebui sa isi reduca semnificativ cheltuielile. La urma urmei, ar trebui sa incepeti sa va pregatiti pentru vacanta si veti avea nevoie atunci.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul ar trebui sa se pregateasca pentru o conversatie serioasa cu seful. Cel mai probabil, aceasta conversatie se va dovedi a fi foarte pozitiva si eficienta. Simtiti-va liber sa va exprimati ideile si sa va stabiliti noi obiective.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ar trebui sa depuna toate eforturile pentru a-si indeplini planurile. Seara veti dori sa va relaxati, dar nu astazi. Va asteapta lucruri grozave, care vor dura pana tarziu in noapte.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa se angajeze in planificarea si stabilirea de noi obiective in aceasta zi. Intre timp, nu uita sa-ti suni familia si prietenii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dimineata, Leul va experimenta tulburari emotionale. Incearca sa te calmezi si sa faci o munca monotona si sarcini mici.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele isi vor aminti aceasta zi intalnindu-se cu prietenii si distracandu-se placut, inclusiv la cumparaturi. Asculta sfaturile altora – vor fi foarte utile.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta va fi plina de putere si energie in aceasta zi. Acest lucru va va permite sa indepliniti o serie de sarcini dificile. Dedica a doua jumatate a zilei lucrurilor care au fost amanate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor fi bucurosi sa interactioneze cu prietenii si colegii. Poate ca in echipa ta va aparea un nou angajat, comunicarea va fi nu numai interesanta, ci si utila.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul in aceasta zi nu poate prelua mai multe sarcini deodata.  Va avea un obiectiv mare de atins pana la sfarsitul zilei.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt plini de putere si energie. Datorita acestui lucru, veti putea obtine rezultate excelente atat in ​​sfera profesionala, cat si in cea personala. Nu criticati pe nimeni, se poate intoarce impotriva voastra.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa plateasca toate facturile si sa faca ordine in casa si in inima, scapand de tot ce este de prisos in locuinta si in suflet.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru Pesti, ziua va fi interesanta si dinamica. Intalniti-va cu colegii, discutati proiecte importante. Ai timp chiar si pentru tine.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.