EXCLUSIV! Horoscop 27 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022, cu Pavel Globa! Cine incheie anul cu bine si intra cu dreptul in Noul An

EXCLUSIV! Horoscop 27 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022. Astrologul Pavel Globa a remarcat ca perioada 27 decembrie 2021 – 1 ianuarie 2022 va avea un succes deosebit pentru unele zodii. Vorbim in primul rand despre reprezentantii semnelor de apa si aer.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul sa se pregateasca pentru a lua decizii rapide si sa nu ezite, pentru a nu rata ocazia. In primul rand, ar trebui sa ai incredere nu in vocea inimii, ci in ratiune si in logica. De asemenea, este recomandat sa pregatiti o surpriza romantica placuta pentru persoana iubita, sa petreceti timp impreuna, dupa ce ati cumparat anterior un cadou pentru Anul Nou.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Sefii vor celebra rezultatele muncii Taurului, obtinute in intreaga perioada a anului 2021. Astfel, va exista un stimulent sub forma de bani. Premiul va fi destul de mare, asa ca puteti aranja o adevarata vacanta de Anul Nou, puteti cumpara cadouri pentru familia si prietenii dvs. Daca cineva va face o oferta tentanta, ar trebui sa refuzi.  Acest lucru nu se va termina cu nimic bun, chiar daca pare seducator si sigur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luni poate fi o zi grea. Cu toate acestea, Gemenii sunt capabili sa iasa chiar si din cea mai dificila si confuza situatie cu putin efort. Drept urmare, vei putea castiga respectul celorlalti. Mijlocul saptamanii te va incanta cu evenimente placute neasteptate care te vor inveseli. Probabil o intalnire cu oameni pe care Gemenii i-au ratat deja.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Inceputul saptamanii se anunta deosebit de reusit. Totusi, asta nu inseamna deloc ca te poti relaxa si lasa totul sa-si urmeze cursul. Trebuie depus toate eforturile pentru a obtine rezultate bune la locul de munca si un mare bonus. Petreceti Revelionul in compania rudelor si prietenilor, va fi un moment fantastic.

Pavel Globa a spus la ce sa se astepte Leul, Fecioara, Balanta si Scorpionul

Leu (23 iulie – 22 august)

Inceputul saptamanii va fi foarte activ. Leii ar trebui sa depuna toate eforturile pentru a rezolva rapid sarcinile pentru a se relaxa in vacanta de Anul Nou. Cu toate acestea, nu exagerati – va duce doar la suprasolicitare si epuizare la locul de munca. Nu stricati relatiile cu colegii in ultimele zile ale anului.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Inceputul saptamanii promite succes in sfera amoroasa, precum si creativitate. Vor incepe schimbari favorabile. Acordati o atentie deosebita sanatatii. De asemenea, este o idee buna sa planificati din timp o vacanta cu persoana iubita.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta poate avea probleme in familie. Nu puneti paie pe foc si sa fiti judicios. Weekend-urile sunt cel mai bine petrecute in natura, pentru a fi singur cu gandurile tale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La inceputul saptamanii, Scorpionii isi vor putea atinge obiectivele cu o usurinta deosebita. Dar nu te lasa dus de cariera, uitand de treburile casnice, ca sa nu existe neintelegeri cu partenerul tau.

Pavel Globa a spus la ce sa se astepte Sagetatoril, Capricornul, Varsatorul si Pesti

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii sunt incurajati sa petreaca o saptamana cu prietenii lor, pentru a comunica mai mult. Pot avea loc cunostinte interesante. La mijlocul saptamanii, va trebui sa rezolvi mai multe probleme deodata. Cu toate acestea, Sagetatorul le va putea face fata.  Petreceti weekendul in afara orasului, mergand undeva cu prietenii sau familia.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pe parcursul saptamanii, Capricornii vor trebui sa se ocupe de probleme importante, sa rezolve probleme complexe.  Dedicati ai mult timp familiei, astfel incat sa nu apara dispute. Calatoriile de afaceri mici planificate vor avea succes. Capricornii vor putea face o afacere buna. Nu credeti toate barfele.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

La inceputul saptamanii trebuie sa va evaluati corect capacitatile si sa nu va ocupati de acele sarcini care pot fi prea dificile. Inainte de a incepe lucruri noi, trebuie sa le terminati pe cele vechi. Weekendul va fi interesant.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

La mijlocul saptamanii, Pestii vor avea o dorinta puternica de a reface toata munca.  Nu va certati cu familia si prietenii si fiti de acord cu totul pentru a evita necazurile. Weekend-ul trebuie petrecut cu familia. Puteti pleca impreuna in vacanta.