EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru a doua zi de Craciun.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru a doua zi de Craciun. Prognoza astrologica de la Pavel Globa pentru 26 decembrie ii va ajuta pe zodii sa-si planifice ziua libera si sa o petreaca cu beneficii. Pentru unii, va aduce o multime de momente pozitive, dar pentru altii va parea dificila.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul singur va putea intalni un partener de viata in drumul sau. Multe lucruri planificate pentru astazi se vor dovedi a fi de succes. Pavel Globa ii sfatuieste pe Berbeci sa petreaca ziua libera in compania rudelor si a celor dragi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Inceputul zilei pentru Taur va fi agitat si incitant. Ei vor trebui sa dedice mult timp rezolvarii problemelor altora. Dupa-amiaza va va incanta cu surprize placute. Ziua este favorabila pentru a invata ceva nou si interesant.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii nu trebuie sa-si piarda increderea in ei insisi. Toate activitatile programate anterior sunt in curs de implementare. Orice tranzactii si negocieri de afaceri care sunt programate pentru aceasta zi vor aduce succes si profit. Multi Gemeni trebuie sa ia decizii importante care le vor afecta destinul viitor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Toate intrebarile importante cu privire la viata personala si munca Racului ar trebui rezolvate dimineata. Ziua este fovorabile pentru relaxare si petreceri in famile

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul trebuie sa invete sa inteleaga oamenii mai bine. In aceasta zi, reprezentantii semnului ar trebui sa-si petreaca timpul la masa cu cei dragi si sa-si planifice Anul Nou. In viata lor personala, totul va ramane neschimbat.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioare, 26 decembrie va fi o zi agitata. Ei trebuie sa rezolve multe probleme si sa faca planuri pentru viitor. Vor incerca sa aiba timp sa faca totul deodata, dar nimic nu va functiona, trebuie sa va concentrati pe un singur lucru. In relatiile cu o persoana iubita, Fecioarele trebuie sa-si exercite retinerea, deoarece un cuvant rostit atunci cand nu trebuie poate provoca certuri si resentimente.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balantelor nu li se recomanda sa inceapa vreo afacere si proiecte noi, deoarece nu vor fi profitabile. Pavel Globa ii sfatuieste pe reprezentantii zodiei sa-si monitorizeze sanatatea si dieta. In aceasta zi, este indicat sa ascultati sfaturile rudelor si celor dragi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

26 decembrie va fi o zi interesanta si plina de satisfactii pentru Scorpioni. Exista multe cazuri dificile care necesita o solutie rapida. Dupa-amiaza, reprezentantii zodiei vor face cunostinta cu o persoana interesanta care va juca un rol important in viata lor.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Reprezentantii semnului se vor simti obositi chiar dimineata, asa ca nu ar trebui sa planificati nimic pentru aceasta zi. Ar trebui sa se odihneasca si sa prinda putere, pentru ca o saptamana rodnica ii asteapta inainte. Sagetatorul singuratic ar trebui sa ia initiativa – si atunci vor putea reusi in domeniul iubirii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii trebuie sa abordeze problema care ii macina de ceva timp, in mod responsabil, deoarece solutia va dura mult timp. Numai reprezentantii proactivi si activi ai zodiei pot obtine succes. Seara, Capricornii ar trebui sa dedice timp celor dragi.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Varsator ziua va incepe cu bine. Dupa-amiaza, fa-ti putin timp pentru sanatatea ta si odihneste-te putin. In viata personala a multor reprezentanti ai zodiei, se asteapta neintelegeri si certuri. Pentru a nu agrava situatia, ar trebui sa ajungeti imediat la un compromis.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii ar trebui sa comunice mai putin cu colegii si mai ales sa le spuna despre planurile lor. Printre ei sunt multi invidiosi. Seara va avea succes pentru o intalnire romantica, asa ca ar trebui sa-ti inviti sufletul pereche intr-un loc confortabil.