Echinoctiul de Toamna 2023. Noaptea in care portile cerului se deschid si se indeplinesc dorinte. Ce sa faci pentru a atrage prosperitatea si succesul.

Echinoctiul de toamna era privit cu multa atentie in trecut. Se spune ca aceasta zi are o mare putere, iar in noaptea de 23 spre 24 septembrie se deschid portile ceresti si se indeplinesc dorinte.

Cum sa atragi bani pe 23 septembrie 2023

Pentru a atrage succesul financiar in viata ta, poti efectua unul dintre urmatoarele ritualuri:

In noaptea de 23-24 septembrie lasa portofelul peste noapte pe pervaz. In acest timp, el va putea colecta toata energia utila;

Publicitate

cateva monede trebuie puse intr-un borcan cu apa si lasate, de asemenea, pe pervaz peste noapte. Dimineata, apa este turnata la o planta, iar monedele sunt puse in buzunare. Ele nu trebuie cheltuite;

asezati o bancnota peste flacara unei lumanari si tineti-o timp de un minut, apoi puneti-o in portofel si stingeti lumanarea – si puteti merge la culcare.

Oricare dintre aceste moduri va va permite sa atrageti prosperitate si succes in viata fiecaruia.

Pentru a scapa de dificultati si a atrage prosperitatea, trebuie sa cititi urmatoarele cuvinte de trei ori:

„Fericire in locuinta, adversitate in inexistenta”.

Pentru noroc si prosperitate acasa, se citesc urmatoarele cuvinte:

„Fara rau, adu bunatate in suflet, salveaza-mi familia”.

Echinoctiul de toamna este o zi puternica de energie in care Universul aude toate dorintele umane. Pentru a face acest lucru, trebuie sa-ti scrieti dorinta pe o bucata de hartie, sa faceti un avion din ea si sa-l lasati sa iasa pe fereastra. Cei care locuiesc la primul etaj ar trebui sa mearga cat mai sus.

Articolul continuă după reclame

Ce trebuie si ce nu trebuie facut 23 septembrie 2023

In aceasta zi, faceti urmatoarele:

acordati mare atentie sanatatii: relaxati-va si nu va supraincarcati;

nu planifica lucruri importante;

Pe 23 septembrie, ar trebui sa va treziti devreme si sa faceti un dus, acest lucru va va permite sa spalati toate negativitatile si sa obtineti un plus de energie;

aloca timp pentru a rezuma, precum si multumiti Universului pentru tot ceea ce a dat;

este interzisa cearta si conflictul;

nu ar trebui sa fii intr-o dispozitie proasta;

in aceasta zi, se obisnuieste sa se mearga la cimitir pentru a onora memoria rudelor decedate;

in ziua echinoctiului de toamna, nu este de dorit ca femeile sa se cearte cu barbatii, altfel vor trebui sa verse lacrimi timp de trei luni;

in acest moment este interzis sa te cufunzi in tristete, descurajare, dor, precum si sa te gandesti la rau si sa suferi;

femeile nu ar trebui sa mearga pe strada cu capul descoperit, altfel spiritele rele le pot patrunde in par, ceea ce le va lipsi de sanatate.

Daca stai intr-o stare sumbra toata ziua, atunci aceasta dispozitie va dura mult timp.

Este necesar sa trageti toate perdelele din casa, astfel incat razele soarelui sa intre in locuinta, alungand toate lucrurile rele din ea si atragand noroc. Pe vreme calda, puteti chiar sa deschideti larg ferestrele.

Echinoctiul de toamna este un moment bun pentru a incepe o noua afacere, asa ca tot ceea ce a fost inceput si planificat se va implini cu siguranta. O persoana care incepe o noua afacere va fi inzestrata cu o energie puternica.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.