Angela Pearl: Taurii au parte de impliniri, Racii primesc lumina Divina, Capricornii sunt norocosi. Horoscop Tarot pentru Ultima Saptamana din Septembrie pentru Toate Zodiile

Ultima saptamana din septembrie aduce energii puternice si revelatoare in viata fiecarei zodii. Consultarea tarotului poate oferi perspective valoroase si ghidare in aceasta perioada cruciala. Iata ce rezerva tarotul pentru fiecare zodie, potrivit astrologului Angela Pearl.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Cartea tarot: Spadasa 7

Saptamana aceasta va fi despre claritate si comunicare pentru nativii Berbec. Carta Spadasa 7 sugereaza necesitatea exprimarii oneste a gandurilor si sentimentelor. Asculta-ti intuitia si fii direct in comunicare. Adu claritate in relatiile tale si vei obtine echilibru si intelegere.

Publicitate

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cartea tarot: Calici 3

Taurii vor experimenta o saptamana a implinirilor emotionale si spirituale. Calici 3 indica conexiuni profunde si echilibru interior. Cauta armonia in relatii si ramai deschis la exprimarea si impartasirea emotiilor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Cartea tarot: Bastonul 8

Gemenii sunt ghidati sa ia initiative si sa fie creativi. Bastonul 8 semnifica progres si dezvoltare. Exploreaza noi idei, asuma-ti riscuri calculate si urmareste-ti pasiunile. Saptamana aceasta este propice pentru a-ti pune in aplicare planurile si pentru a obtine rezultate.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cartea tarot: Steaua

Pentru nativii Rac, saptamana aduce speranta si inspiratie. Carta Steaua indica ca lumina va straluci in viata ta. Ai incredere in visele si aspiratiile tale. Fii deschis la oportunitati noi si creeaza un echilibru intre aspiratiile tale si responsabilitatile cotidiene.

Leu (23 iulie – 22 august)

Cartea tarot: Luna

Leii vor naviga prin profunzimile emotiilor in aceasta saptamana. Luna simbolizeaza intuitia si descoperirea subtilitatilor vietii. Exploreaza-ti interiorul, fii atent la simbolurile si semnele din jurul tau. Saptamana aceasta este propice pentru autocunoastere si conectare spirituala.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Cartea tarot: Carul

Articolul continuă după reclame

Pentru Fecioara, aceasta saptamana aduce schimbari si progres. Carul indica ca vei fi in miscare si vei avea succes. Pregateste-te pentru transformari pozitive si asuma-ti responsabilitatea directiei tale. Ai incredere in tine si urmareste-ti obiectivele cu determinare.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Cartea tarot: Spadasa 5

Balantele pot intampina provocari si conflicte in aceasta saptamana. Spadasa 5 reprezinta schimbari bruste si confuzie. Este important sa-ti pastrezi calmul si sa analizezi situatiile in mod obiectiv. Comunicarea sincera si abordarea rationala te vor ajuta sa depasesti orice obstacol.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cartea tarot: Moartea

Pentru Scorpion, aceasta saptamana va aduce transformari profunde. Moartea simbolizeaza sfarsiturile si inceputurile noi. Elibereaza-te de vechi tipare si relatii toxice. Fii deschis la schimbare si pregateste-te sa renasci din propria ta cenusa.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cartea tarot: Carul de Cupa

Sagetatorii vor experimenta o saptamana a evolutiei emotionale si a conexiunilor profunde. Carul de Cupa reprezinta iubirea si conexiunile autentice. Deschide-ti inima si fii dispus sa explorezi aspecte noi ale relatiilor. Aceasta saptamana aduce potential pentru noi legaturi si intelegeri profunde.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cartea tarot: Roata Norocului

Pentru Capricorni, aceasta saptamana aduce noroc si schimbari benefice. Roata Norocului semnifica ciclurile vietii si oportunitatile care vin si pleaca. Fii deschis la schimbare si sa fii receptiv la noile oportunitati ce se vor ivi. Ai incredere ca destinul tau se indreapta catre directia potrivita.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Cartea tarot: Spadasa Regala

Pentru Varsator, aceasta saptamana implica claritate mentala si autoritate. Spadasa Regala simbolizeaza puterea intelectuala si deciziile inspirate. Ai incredere in capacitatea ta de a lua decizii intelepte si fii lider in propriile tale actiuni.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Cartea tarot: Nebunul

Ultima saptamana din septembrie aduce proaspete inceputuri si curaj pentru explorare pentru Pesti. Cartea „Nebunul” simbolizeaza oportunitati noi si aventuri neasteptate. Fii deschis la schimbarile neasteptate si lasa-ti intuitia sa te ghideze in aceasta calatorie. Ofera-ti posibilitatea sa explorezi necunoscutul si sa iti urmezi visurile.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.