Directorul Postei Romane, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor

Directorul Postei Romane, Valentin Stefan, a anuntat ca toti pensionarii vor avea pensiile in datele stabilite, nu vor exista intarzieri, in ciuda zvonurilor vehiculate in ultimele saptamani.

„Nu stiu ce se vehiculeaza in spatiul public, dar din punctul de vedere al Postei Romane, procesul de distribuire al pensiilor este in grafic. Nimeni nu trebuie sa isi faca griji.

Mobilizarea e in parametri normali, postasii sunt oameni responsabili si seriosi. Banii si documentatia necesara pensiilor au ajuns cum trebuie, cu 3-4 zile inainte de prima zi de distribuire.

Publicitate

Noi primim 50% din suma necesara pentru distribuirea de pensii din aproximativ 4 miliarde de lei. E o procedura normala, asa-i primim tot timpul.

Articolul continuă după reclame

Noi lucram si luni, ne asiguram ca banii vor ajunge si cash in oficiile postale astfel incat pe 2 decembrie va fi prima zi de distributie a pensiilor”, a declarat directorul Postei, potrivit realitatea.net.

Totodata, compania precizeaza ca a primit banii de la Casa Nationale de Pensii.

Toti angajatii postali vor lucra la capacitate maxima pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor si drepturilor sociale cuvenite populatiei in luna decembrie. „Posta Romana confirma, astfel, ca intreaga suma necesara distriburii acestor drepturi a fost virata in trezoreria operatorului national de servicii postale”, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Luna decembrie este una speciala si, ca atare, nu vom dezamagi”, a spus Valentin Stefan, Directorul General al Postei Romane.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.