Declaratia Meta dupa ce a picat Facebook: „Oamenii au probleme cu…

Facebook si Instagram au picat in Romania. Intreruperea a afectat atat utilizatorii de desktop, cat si utilizatorii de telefonie mobila, mesajele de eroare impiedicand incercarile de conectare.

Gigantul retelelor sociale Facebook a suferit o intrerupere pe scara larga, lasand milioane de utilizatori in imposibilitatea de a-si accesa conturile.

Reactia Meta dupa ce a picat Facebook

Facebook a picat timp de aproximativ 60 de minute la nivel mondial. Meta vine insa cu o declaratie de ultima ora. Susa citata confirma faptul ca exista probleme legate de logarea la aplicatia Facebook.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Se fac eforturi insa, astfel incat problema sa fie rezolvata intr-un timp cat se poate de scurt, dupa cum au transmis reprezentantii Meta.

“Suntem la curent cu existenta unei probleme care afecteaza logarea la aplicatia Facebook. Echipele noastre de ingineri cauta sa rezolve problema cat mai repede posibil”, se spune in mesaj.

La randul sau, Andy Stone, seful Departamentului de comunicare al Meta, a confirmat cele intamplate. Acesta spune ca au existat intr-adevar probleme cu accesarea serviciilor. Totodata, el a adaugat ca se lucreaza astfel incat situatia sa fie remediata.

“Meta este constienta ca oamenii au probleme cu accesarea serviciilor noastre. Lucram pentru a remedia situatia”, a scris Stone.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.