Cum e sa traiesti cu cineva din zodia Taur. Uite ce obiceiuri are si de ce uneori este atat de dificil cu ei

Oamenii nascuti sub semnul Taurului sunt reprezentanti tipici ai elementului Pamant. Se caracterizeaza prin tot ceea ce este pamantesc, material, pragmatic, inzestrat cu bun simt. Se disting prin opinii conservatoare si dorinta de stabilitate, dar, in acelasi timp, gama calitatilor lor personale este destul de mare. Taurul poate fi iubit pentru trasaturile lor pozitive de caracter si tratat cu ostilitate pentru deficientele lor inerente.

Ce trasaturi pozitive caracterizeaza barbatii Taur

Barbatul Taur da intotdeauna impresia unei persoane solide, calme, increzatoare in sine. In exterior, este imperturbabil, nu arata niciodata agresivitate, nu participa la scandaluri. Printre cele trei calitati pozitive principale ale Taurului se numara:

verticalitate;

responsabilitate;

fiabilitate.

Barbatii nascuti sub semnul Taurului stiu intotdeauna exact ce isi doresc de la viata si merg cu incredere spre scopul lor, depasind toate obstacolele. Ei se straduiesc sa obtina bunastare materiala si independenta financiara, viseaza la o viata de lux si adesea o ating.

In viata lor personala, barbatii Taur prefera sa construiasca relatii pe termen lung, se disting prin fidelitate si fiabilitate, femeile lor se simt protejate si increzatoare in viitor. Taurii sunt calmi si rezonabili, dar nu vor supara niciodata pe cei dragi.

Care sunt calitatile negative caracteristice barbatilor din acest semn zodiacal

Cu toate calitatile pozitive, barbatii Taur au multe neajunsuri care le dau unor oameni un motiv sa nu-i iubeasca si sa evite contactul strans cu ei. Principalele trasaturi negative de caracter ale Taurului:

incapatanare; gelozie

Cele mai multe dintre deficientele Taurului provin din caracterul practic si conservatorismul lor. Nu sunt pregatiti sa schimbe ceva in viata lor, sa-si asume riscuri daca le ameninta bunastarea si stabilitatea. Nicio idee nu poate deveni un stimulent pentru a le distruge confortul vietii.

In situatiile in care Taurul simte o amenintare la adresa bunastarii sale, el devine incredibil de incapatanat, egoist si chiar crud.

Taurii sunt proprietari incorigibili, nu vor tolera incalcarea a ceea ce cred ca este de drept al lor. Acesta devine adesea un motiv de gelozie, chiar si fara niciun motiv anume.

Care sunt trasaturile pozitive de caracter ale femeilor Taur?

Femeile Taur sunt in multe privinte similare ca caracter cu barbatii nascuti sub acest semn. Intr-o oarecare masura, ele se disting doar prin moliciune, feminitate si rabdare. Si din moment ce Taurul este condus de Venus, planeta iubirii, ei sunt si romantici.

Natura le-a inzestrat pe aceste femei cu frumusete naturala si atractivitate. Sunt senzuale, intelepte si binevoitoare, sunt sotii minunate, mame si femei de casa. Ele stiu sa creeze confort in casa lor, le place sa gateasca si sa-si rasfete pe cei dragi cu capodopere ale artei culinare.

Daca o femeie Taur reuseste sa-si construiasca o familie armonioasa, ea va fi fidela partenerului ei toata viata, il va inconjura cu grija, caldura si dragoste.

Care sunt trasaturile negative de caracter caracteristice femeilor nascute sub semnul Taurului

Principala trasatura negativa a femeilor Taur este auto-indulgenta. La fel ca barbatii nascuti sub acest semn zodiacal, sunt foarte pasionate de bani si de orice bogatie materiala, viseaza la o viata luxoasa si confortabila si se simt bine doar atunci cand isi permit multe. Viata lor capata sens daca in apropiere este un barbat gata sa castige bani pentru ele.

Adesea, aceste femei sunt caracterizate de mandrie, incapacitate de a se adapta circumstantelor si de a lua in calcul opiniile altor oameni. Datorita comportamentului lor arogant, pot aparea dusmani si nedoritori.

Nici femeile Taur nu sunt lipsite de sentimente posesive si, uneori, pot fi extrem de geloase. Daca nu isi dezvolta o viata prospera si stabila cu un barbat iubitor, de-a lungul anilor caracterul lor se poate deteriora semnificativ – devin dominatori, incapatanati si despotici.