Cristina Demetrescu a facut anuntul: Fenomen spectaculos pe bolta cereasca. Ce impact are asupra oamenilor

Un fenomen spectaculos a avut loc sambata noaptea. Astrologul Cristina Demetrescu a spus, la Antena 3, ca nu mai putin de cinci planete s-au aliniat. Ce trebuie sa stim.

„Mai mult, este vorba despre un fenomen astronomic, aceasta concentrare a planetelor pe un colt de cer se produce inca de la inceputul anului, de cand a izbucnit razboiul.

Practic, inseamna concentrarea atentiei noastre catre un singur subiect.”, a spus Cristina Demetrescu la Antena 3.

Publicitate

Astrologul sustine ca incapand din 30 mai, ne aflam intr-o etapa in care omenirea nu se va mai concentra asupra unui singur subiect, asa cum am facut de la inceputul anului.

„Intre acest careu de 90 de grade, din punct de vedere astrologic, se afla toate cele 5 planete, dar si din punct de vedere al pozitiei lor pe cer, deasupra orizontului, ele devin vizibile.

Vestea buna este ca odata cu Luna Noua din 30 mai, cel putin Soarele si Luna, pentru ca si pe ele le consideram planete, incep sa se desprinda de acest colt de cer. Si atunci, cumva, dupa luna mai, evenimentele globale se vor mai raspandi, se vor mai imprastia. Atentia noastra nu va mai fi indreptata doar catre un singur subiect, asa cum se intampla si cum s-a intamplat in perioada sfarsit de ianuarie – 30 mai.

Evenimentele nu sunt in mod necesar, pozitive sau negative, dar cel putin parca prea ne-a marcat acest razboi pana in momentul de fata, in asa fel incat parca asta a fost singurul subiect.”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.