Alerta METEO. ANM anunta cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina. Harta zonelor vizate de fenomene extreme

Alerta meteo! Vremea intoarce iar foaia. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca 30 de judete intra sub cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

ATENTIONARE METEOROLOGICA

COD GALBEN

Publicitate

Interval de valabilitate: 4 iunie, ora 12 – 5 iunie, ora 03

Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata

Zone afectate: conform textului si hartii

In intervalul mentionat in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, la munte si local in Oltenia si Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata care se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, intensificari de scurta durata ale vantului, vijeliisi grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20…30 l/mp si izolat 40 l/mp.
Nota: Manifestari de instabilitate atmosferica vor fi si duminica (5 iunie) in special in jumatatea de sud-est a tarii.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.