Cristian Tudor Popescu: „Ce vedem acum, nici macar nu mai este un razboi”

Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24, ca „ce vedem acum, nici macar nu mai este un razboi. Este o operatiune speciala, intr-adevar, de distrugere a Ucrainei si a poporului ucrainean”.

Jurnalistul sustine ca Vladimir Putin vrea sa transforme Ucraina intr-o ruina, „dupa care ea va fi o provincie cu sclavi ucraineni”. „Poporul asta nu poate fi cucerit! A demonstrat clar ca nu vor sa fie sclavii lui Putin”, a mai spus CTP..

„Poti sa crezi ca Putin a avut in plan, de 3 saptamani, sa se chinuie cu Ucraina? Poti sa crezi asa ceva? Evident, ca planul era sa o cucereasca, cum a rezolvat si cu Crimeea, in 3 zile.

Publicitate

Si acest lucru nu a mers!

Ce vedem acum, este altceva, nici macar nu mai este un razboi. Nu! E o operatiune speciala, intr-adevar. Operatiune de distrugere a Ucrainei si a poporului uncrainean.

Scopul unui razboi nu este sa distrugi tara respectiva, si poporul respectiv. Scopul este sa il subjugi, nu sa-l distrugi. Orice razboi are acest sens. Nu poate! Putin nu poate sa-i subjuge, si atunci ii distruge, asta e solutia. Le distruge infrastructua, complet, deci vrea sa transforme aceasta tara in ruina, dupa care ea va fi o provincie cu sclavi ucraineni, unde vor veni nacealnicii, stabii rusi, vor veni si vor stapani asupra unei tari agricole. Pentru ca e un granar Ucraina. Va produce grane, industrie nu va mai avea deloc, o distruge Putin acum, ca sa nu mai aiba probleme cu industria de aparare a Ucrainei. Ca sa nu mai aiba probleme cu industria de aparare o distruge pe toata.

Asta face Putin in clipa de fata.

Si aceasta „operatiune” el nu o poate opri. Ce sa faca? Ce vedeti, toate discutiile, Macron, care a discutat si azi la ora 18:00 cu Putin… Macron discuta la 18:00 cu Putin, pentru ca are alegeri si vrea sa arate cum se baga el in seama cu Putin si cum incearca sa-l convinga pe Putin sa abandoneze razboiul. Stie foarte bine ca Putin nu va opri nimic.

Asta-i un teatru pe care il face Putin sa para ca e preocupat de ideea pacii. Nicio secunda!

Putin nu pleaca din Ucraina pana nu o distruge. Nu o poate cuceri! Poporul asta nu poate fi cucerit! A demonstrat clar ca nu vor sa fie sclavii lui Putin”, a spus gazetarul pentru sursa citata mai sus,

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.