Copilasul de 2 ani batut cu bestialitate de mama a decedat. Ce se intampla cu femeia si concubinul acesteia

Copilasu in varsta de doar doi anisori, din localitatea Urecheni, judetul Neamt, care a fost batut cu bestialitate de mama si de concubinul acesteia si-a dat ultima suflare. Anuntul trist a fost facut   vineri de managerul Spitalului de Pediatrie “Sf. Maria” din Iasi, Alina Belu.

In urma cu noua zile copilul a fost adus la Iasi si internat in terapie intensiva, unde era ajutat sa respire cu ajutorul aparatelor intrucat se afla in coma de gradul IV. Doua zile mai tarziu, copilul a intrat in moarte cerebrala.

La internarea in Spitalul de Pediatrie copilul prezenta multiple leziuni si fracturi vechi, o necroza de fesa si hemoragii intracerebrale.

Mama copilului, in varsta de 20 de ani, si concubinul acesteia, in varsta de 17 ani, din localitatea Urecheni din judetul Neamt, se afla in arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Targu Neamt dupa ce mama a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta pentru copilul sau, care ar suferi o criza epileptica. Transportat la spital, micutul a fost examinat si s-a constatat ca a fost victima unor violente.

Medicii au sesizat politistii, iar acestia au declansat o ancheta in urma careia mama si concubinul acesteia au fost retinuti pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala si rele tratamente aplicate minorului.