Copilasul de doi ani din Neamt batut cu bestialitate de mama si de concubinul ei a intrat in moarte cerebrala

Copilasul de 2 ani si jumatate, din judetul Neamt, batut de mama si concubinul acesteia, a intrat in moarte cerebrala. Cei doi sunt deja in arest pentru vatamare corporala, masura pe care au contestat-o.

Copilul a ajuns in spital in coma de gradul 4, iar in urma evaluarilor, medicii au constatat ca baiatul avea fracturi vechi de cateva luni.

Potrivit unor surse judiciare, mama copilului a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta pentru copilul sau, care ar suferi o criza epileptica. Transportat la spital, pacientul a fost examinat si s-a constatat ca a fost victima unor violente.

Medicii au sesizat politistii, iar acestia au declansat o ancheta in urma careia mama, an varsta de 20 de ani, si concubinul acesteia, un tanar de 17 ani, au fost retinuti pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala si rele tratamente aplicate minorului. Ulterior, ei au fost arestati preventiv, insa au contestat masura.

Marti, magistratii Judecatoriei Targu Neamt au emis mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele celor doi, insa ei au contestat masura.

Daca medicii vor declara decesul copilului, incadrarea juridica va fi schimbata.