Cine este romanul care ofera 10.000 de euro „chash” persoanei care ii poate confirma ca Elon Musk a fost in weekend la Bran

Stirea potrivit careia Elon Musk a facut petrecere la Castelul Bran s-a viralizat rapid nu doar in Romania, ci si in numeroase tari din lume. Totusi, nimeni nu a confirmat pana acum ca miliardarul a venit in „Tara lui Dracula”.

Potrivit unei postari pe care a facut-o pe TikTok Sorin Constantinescu, afacerist si fost consilier in Guvernul Romaniei pentru jocurile de noroc, Elon Musk nu a venit in Romania. Mai mult decat atat, fostul consilier guvernamental afirma ca ofera o recompensa de 10.000 de euro daca oricine ii poate confirma ca afaceristul a fost la Bran.

„Au innnebunit TikTok-ul, internetul, televiziunile, ziarele cu povestea cu Elon Musk, care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro oricarei persoane care imi trimite o poza cu Elon Musk in Romania, la Bran, unde vreti voi. Cash”, a spus Sorin Constantinescu, potrivit bizbrasov.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

O publicatie specializata in aviatie sustine ca avionul lui Elon Musk nu a fost in Romania

Potrivit publicatiei specializate in aviatie BoardingPass, avionul lui Elon Musk, un Gulfstream G560ER inmatriculat N628TS, a plecat din San Jose spre aeroportul din Hawtorne din sudul metropolei americane Los Angeles chiar in seara de 30 octombrie.

Dana Budeanu sustine ca Elon Musk nu a fost, de fapt, in Romania!

„Eu nu cred ca este Elon Musk aici si este parerea mea. Probabil ca este folosit ca element. Aceasta petrecere este organizata cu acordul si cunostinta autoritatilor din Romania. Este organizata de foarte mult timp, clar. Acesti oameni sunt totusi, stim cine sunt. Nu sunt de capul lor pe Pamant. Dupa parerea mea, este o organizare de cel putin jumatate de an. Este o petrecere organizata din timp”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.