Cine este tanara politista din Buzau care si-a pus capat zilelor cu arma din dotare. Doi copilasi au ramas orfani de mama

Tragedie care a zguduit Buzaul. O politista in varsta de 36 de ani s-a impuscat mortal luni dimineata imediat dupa ce si-a dus copiii la scoala. Momentan nu se stie de ce tanara a recurs la acest gest extrem.

Politista care s-a impuscat luni dimineta cu arma din dotare, in timp ce se afla in propria casa, se numeste Cecilia C, avea 36 de ani, era casatorita si avea doi copii. Femeia absolvise Scoala de agenti de la Campina, fiind ulterior, incadrata la IPJ Buzau. In prezent activa la Sectia de Politie Rurala Maracineni, noteaza sansanews.ro.

Din primele informatii aparute, luni dimineata tanara si-a dus copiii, o fetita si un baiat, de 10, respectiv 5 ani, la scoala. Apoi ar fi trebuit sa mearga la serviciu. Nu s-a dus. Politista s-a intors acasa si s-a impuscat cu arma din dotare.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Tanara a fost gasita de sot intr-o balta de sange in locuinta lor din cartierul Dorobanti.

Surse citate de sansanews.ro au precizat ca politista ca avea o conduita ireprosabila si era apreciata la locul de munca, nefiind niciodata implicata in vreun incident.

„Efectele unui stat esuat care a ucis si ultima speranta de viata a politistilor! Numarul politistilor ucisi in timpul sau in legatura cu serviciul si al celor care s-au sinucis depaseste cu mult decesele din teatrele de operatii in care a luptat Romania!

Salarizare precara, stres, ore suplimentare, deficit de personal 20.000 politisti, lipsa totala de predictibilitate si respect al carierei politistului. Dumnezeu sa ii ierte pe colegii nostri!”, a transmis Sindicatul National al Politistilor si al Personalului Contractual – SNPPC, din Ministerul Afacerilor Interne.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.