Chef Florin Dumitrescu, in doliu: „Era smecher. Super smecher”

Chef Florin Dumitrescu este in doliu. Juratul de la „Chefi la Cutite” a scris pe pagina de Instagram un mesaj emotionant despre socrul sau care a decedat.

Florin Dumitrescu are doar cuvinte de lauda pentru barbatul care i-a fost ca un al doilea tata.

„A fost mai aproape decat tatal meu”

Juratul de la „Chefi la cutite” a scris un mesaj pe retelele de socializare despre socrul sau, subliniind relatia pe care a avut-o cu acesta, pe care l-a considerat „ca pe un tata”.

„Socrul meu era smecher. Super smecher. Il alerga pe chef Catalin Scarlatescu cu slanina prin Vama, in august, sau radea cu pofta de toate tampeniile facute de chef Sorin Bontea, pe a emisiuni. Prima data cand l-am cunoscut m-am prezentat cu numele «Viorel», ca asa ma numise el in barfele lui.

L-am iubit ca pe un tata, pentru ca uneori a fost mai aproape decat tatal meu. Eu stiu ca azi el este bine si nu il plang, ca nu si-ar fi dorit sa il plang, in schimb beau, beau cat si-ar fi dorit el sa bea, si nu orice, ci cea mai buna palinca care exista. Dincolo de suferinta, e un sentiment de «derogare» de la viata pe care il simt pentru toti oamenii care ne parasesc”, a scris Florin Dumitrescu.

Juratul i-a promis ca va avea grija de fiicele si nepoatele lui

„Credinta mea m-a invatat ca oamenii nu mor, ci traiesc vesnic, iar socra-miu, Bubu, ma asteapta cu o sticla de palinca buna pe lumea ailalta, iar pana atunci treaba mea e sa am grija de toate fetele lui si de nepoatele lui. Si, ce sa vezi? E o onoare sa fac asta!(…) Drum lin, batrane, am eu grija de fetele tale!”, a mai scris chef Florin Dumitrescu.