Marcel Ciolacu a facut anuntul: „Si bugetari, si privati, si pensionari, toata lumea”

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca exista mai multe masuri din care se vor alege cele mai bune, pentru ca „oamenii sa traiasca mai bine”. Liderul Social- Democratilor a spus ca „este posibil sa avem o majorare la toate veniturile”, „pentru toata lumea”.

„E posibil sa avem o majorare la toate veniturile, tinind cont de impactul inflatiei. Cand spun asta, spun si bugetari, si privati, si pensionari, toata lumea.

E posibil sa avem acest lucru, cu totii ne-am angajat in acest act de guvernare ca oamenii sa traiasca mai bine. Toate aceste lucruri sunt in discutie in acest moment, sunt in coordonare economica. Toate aceste discutii pleaca de la cauza, sa venim cu solutiile cele mai bune ca sa rezolvam cauza.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Si eu, si Citu, si toata lumea, v-am spus ce e pe masa, lasati-ne sa luam decizia, sa vina premierul cu o decizie clara privind cauza si apoi sunt ferm convins ca va fi un pachet intreg. Sunt mai multe masuri, alegem dintre ele, trebuie o discutie aprofundata cu BNR, sa vedem care sunt masurile cele mai bune, adaptabile, ca sa facem ordine in ce s-a declansat prin aceasta decizie de liberalizare, care, raman la parerea pe care a avut-o si purtatorul de cuvant al BNR, este total haotica”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi24.

„Nici anul viitor nu sustin majorari de taxe”.

„Eu as vrea sa plecam de la discutia care este cauza inflatiei. Cauza inflatiei, mai mult decat evident, sunt aceste scumpiri din energie, atat la energie electrica cat si la gaze, care au avut mai multe efecte: unul dintre ele sunt scumpirile evidente si inflatia. Cred ca intai trebuie sa actionam pe cauza, sa venim cu masurile (…) si sa vedem ce propuneri vin pentru perioada urmatoare, pe termen mediu, eu as vedea o solutie inclusiv pentru iarna urmatoare”, a mai spus Marcel Ciolacu pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.