Ce zodii se vor confrunta cu probleme serioase in martie 2023

Martie 2023 va fi o luna provocatoare pentru multe zodii. Doua planete care vor fi in zodia Pestilor vor avea impact: Neptun – de la sfarsitul lunii februarie pana pe 20 martie, Saturn – din 7 martie. Aceasta influenta dubla va aduce multe incercari semnelor zodiacale, dar doua dintre ele, Gemeni si Fecioara, vor fi supuse unui atac special.

Gemeni

Pozitia planetelor in zodia Pesti se va reflecta, in primul rand, in activitatile profesionale ale Gemenilor, al caror Soare in Pesti se afla in casa a zecea a horoscopului, care este responsabil de cariera si reputatie profesionala.

Este posibil ca nu toate dorintele si aspiratiile Gemenilor sa corespunda capacitatilor lor, ceea ce va cauza anumite probleme si riscuri reputationale. Reprezentantii acestei zodii vor trebui sa isi dovedeasca valoarea in domeniul profesional si sa treaca o serie de teste.

Publicitate

Incearca sa prioritizezi corect, analizeaza-ti scopurile si obiectivele in planuri pe termen lung: poate ca unele ar trebui abandonate pentru a normaliza situatia. Nu uitati de echilibrul dintre viata personala si cariera. Nu refuzati sprijinul celor dragi, de care veti avea nevoie disperata.

Fecioara

Locatia semnului Fecioarei in horoscop in raport cu zodia Pesti sugereaza ca aceasta nu va putea evita influenta negativa. Pestii conduc casa a saptea a horoscopului tau, responsabil de relatii, cooperare si prietenii. Aceasta va fi principala ta problema, care se va agrava in martie.

S-ar putea sa te conftunti cu provocari si dificultati in echipa de lucru si lipsa de intelegere cu colegii, ceea ce va duce la necazuri in domeniul profesional, pana la nevoia de schimbare a locului de munca. Dezacordurile si conflictele cu familia si prietenii, pe al caror sprijin ati contat, nu sunt excluse.

Influenta zodiei Pesti poate afecta si relatiile personale. In aceasta perioada, nu este recomandat sa faci niciun pas important in viata: sa faci o oferta, sa te casatoresti sau, dimpotriva, sa te hotarasti asupra unui divort. De asemenea, este important sa evitati certurile si conflictele. Pana la sfarsitul lunii, orice problema poate parea exagerata si poate duce la nimic.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.