Carmen Harra, noi previziuni incredibile despre omenire: „O realitate crunta. Omenirea trece printr-un purgatoriu”

Clarvazatoarea Carmen Harra aduce noi previziuni crunte pentru perioada urmatoare. Potrivit acesteia, pandemia COVID nu s-a incheiat, razboiul nici el.

Chiar daca, vom scapa de coronavirus, iar acest val sase nu va fi grav, ”revin alte pandemii, sub forma de alte virusuri si alte probleme de care suntem incercati”.

Insa, pana in anul 2033, omenirea se va confrunta cu multe probleme, iar abia apoi pacea, bunastarea si ordinea se vor reinstala.

Carmen Harra: ”Inflatia duce la toate celelalte consecinte dramatice”

„Revin alte pandemii, sub forma de alte virusuri si alte probleme de care suntem incercati. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfarsit. El va ramane, ca lumea il mai va mai face. Acum se trateaza altfel, intelegem altfel, dar nu cred ca el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frica si ca vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntam. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioada de timp, acum nu mai este prioritar.

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflatia. Intr-adevar, inflatia duce la toate celelalte consecinte dramatice”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune pana in 2033

„Omenirea, la ora actuala trece printr-un purgatoriu, o faza nu de involutie, ci de transformare care poata sa tina pana in anul 2033. Si abia de atunci intram intr-o alta etapa de evolutie. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual.

In final, pandemia ne invata lucruri esentiale ca sa putem sa evoluam. Ne-am interiorizat, ne-am gasit pe noi, ne-am cautat alte resurse, am vazut cat suntem de puternici, ca putem sa trecem peste asa ceva”, a completat Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune sumbra: „Vine foamete”

Clarvazatoarea s-a referit apoi si la resursele planetei care sunt in scadere si a pomenit chiar de foamete.

„Intr-adevar vine foamete, iata, traim niste calduri… (…) Copiii mei au fost in vacanta. N-am putut sa iesim din casa nici pentru o secunda, pentru ca pur si simplu mureai de caldura.

Adica, iata ca aceasta problema de care noi vorbim, cu incalzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate trista, crunta, cu care ne confruntam si care in timp va duce la schimbarile bolilor, la schimbari planetare”, a mai spus Carmen Harra.