Carmen Harra, noi previziuni: „Situatia este foarte complicata si o sa se complice mai mult. Rusia va ataca”

Carmen Harra a vorbit, la Antena 3, despre un posibil razboi intre Rusia si Ucraina.

„Situatia este foarte complicata si o sa se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o sa renunte si-l va pune in aplicare. Insa o sa-l coste capul lui. O sa plateasca cu presedintia pentru aceasta escapada a lui, care o sa se desfasoare foarte urat si o sa ia niste proportii foarte urate.

Biden nu are insa puterea politica pe care ar fi trebuit sa o aiba, sa intervina sa puna punct la asa ceva. Si Putin stie ca Biden este foarte slab si profita de slabiciunea lui.

Publicitate

De fapt, Biden este foarte contestat in America si va continua sa fie contestat si nu stiu ce se va intampla cu el…

Eu am spus de anul trecut ca 2022 este un an al rasturnarilor politice. Si ce vom vedea sunt rasturnari politice in SUA, in Rusia, in Franta…

De fapt si alte tari se vor implica in aceasta nenorocire care incepe in batalia dintre Rusia intrand in Ucraina. Implicatiile politice sunt foarte grave si foarte urate. Este prima batalie reala dupa al Doilea Razboi Mondial. Dupa 60 de ani, ne intoarcem inapoi, influentele planetare vin din nou sa ne arate repetarea unor karme anterioare.

Asta este episodul care urmeaza si de aici multe alte consecinte care se rasfrang politic, economic, inflatie samd.” – a spus Carmen Harra pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.