Care este, de fapt, adevaratul motiv al divotului dintre Simona Halep si Toni Iuruc. Prieteni afaceristului au rupt tacerea.

Simona Halep a divortat de Toni Iuruc, cu care era casatorita de aproape un an.

“Eu si Toni am decis de comun acord sa mergem fiecare pe drumul sau. Am rugamintea ca presa sa ne respecte intimitatea si sa trateze cu decenta si discretie acest subiect”, a notat Halep pe Instagram Stories.

Toni Iuruc, declaratii despre divortul de Simona Halep

„Am plecat pe drumuri separate! Nu cautati senzationalul ca nu exista. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem in relatii foarte bune. Mergem doar inainte, asa e in viata!”, a marturisit Toni Iuruc.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

De ce au divortat, de fapt, Simona Halep si Toni Iuruc

Relatia dintre Simona si Toni s-ar fi racit in ultimele luni, de cand sportiva a inceput sa se antreneze cu Patrick Mouratoglou. Afaceristul i-ar fi dat un ultimatum.

”Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut sa-si stie nevasta singura prin turnee cu 2-3 barbati mai tot timpul si a pus piciorul in prag. I-a cerut sa aleaga intre tenis si el!”, au declarat prieteni ai milionarului machedon, pentru sportbull.ro.

Potrivit sursei citate,  discutia ar fi avut loc la New York, inainte de US Open. Toni Iuruc i-ar fi cerut Simonei Halep sa fie mai apropiata de el, eventual sa faca si un copil. Raspunsul Simonei ar fi fost ca ar mai vrea sa ramana in circuit macar trei ani, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe afacerist.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.