Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur dupa parastasul de sapte ani al tribunului: „Uite ca vorbele nebunului Vadim s-au adeverit”

S-au implinit sapte ani de la decesul tribunului Corneliu Vadim Tudor. Parastasul a avut loc intr-o o ceremonie restransa, la care au participat familia si prietenii apropiati.

”Pentru noi parca ar fi fost ieri. Dupa ce a trecut socul acela initial, din contra, am trait mai intens tot ce s-a intamplat. Pe masura ce anii trec si lucrurile se aseaza, ne aducem aminte si traim acele momente la mare intensitate”, a declarat Lidia, fiica lui Vadim Tudor la Antena 3.

Publicitate

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor a vorbit despre tatal sau si despre realitatea din zilele noastre.

”Nu vreau sa creada nimeni ca o spun cu repros, dar observ ca acum sunt foarte multi cei care ii dau dreptate tatalui meu, dar cu siguranta daca el ar fi trait acum, l-ar fi considerat in continuare nebun.

Sunt convinsa de asta si uite ca vorbele nebunului Vadim s-au adeverit si i-a avertizat pe romani de atatea ori ca vom traversa aceasta perioada si ca toate aceste greutati ne vor ajunge, incat am ajuns acum in 2022 fara el, singuri la mana lor, cum ar veni, fara nimeni sa ne ajute, fara nimeni sa ne mai avertizeze, fara nimeni sa ne ia apararea si cu siguranta ar fi tunat si ar fi fulgerat in continuare.

Articolul continuă după reclame

(…) Cred ca, in Romania, notiunea de patriotism merita mult mai mult. Fara dorinta de a jigni pe nimeni, doamne fereste, nu imi doresc asa ceva. Apreciez orice persoana care sustine ideea de patriotism, de dragoste de tara, dar este nevoie de mult mai mult pentru a fi in politica romaneasca si pentru a ocupa scaunul unor persoane precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Paunescu si toti ceilalti din generatia tatalui meu.

Nu cred ca cineva din noii nationalisti, din noii patrioti de serviciu se ridica la talia tatalui meu. Sub nicio forma. Nu cred asta. Si asta putem vedea cu totii cu ochiul liber. Adica trebuie numai sa urmarim un discurs al unui politician contemporan cu noi si un discurs al tatalui meu. Si vom vedea diferenta.

Mostenirea lasata de Corneliu Vadim Tudor

Cred ca cea mai pretioasa mostenire pe care ne-a lasat-o sunt valorile lui. Si cu astea defilam, cum s-ar spune, cu valorile si cu principiile pe care el ni le-a lasat. Pe langa opera lui culturala, pe langa toate cartile pe care le-a scris, pe langa revista Romania Mare, care este in ziua de astazi o arma extrem de puternica. (…) Am satisfactia ca duc in continuare mai departe revista Romania Mare, ca in continuare, este citita, ca in continuare, pe langa acest nucleu de sustinatori ai tatalui meu, ni se alatura oameni tineri, ceea ce este o mare satisfactie pentru mine”, a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, la Antena 3.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.