Care dintre semnele zodiacale are noroc in weekendul 26-27 decembrie.

Acest weekend 26 – 27 decembrie este unul special. Tot ceea ce facem sambata va fi inceputul unui proces care incepe duminica cu putere si scop. Principalul lucru in aceasta situatie este sa cunoasteti ce si cum sa faceti in aceste zile, mentioneaza astrologul.

Sambata, 26 decembrie, ziua intoarcerii in trecut, al carei simbol este roata. Trebuie sa stiti ca trecutul, sub orice forma, revine in viata noastra nu de dragul amintirilor romantice, ci pentru a „inchide” cazurile si proiectele aflate in asteptare si a pune capat relatiei. Sau, in functie de caz, continuati-le din punctul in care au fost „inghetate”. In orice caz, aducand problema la un sfarsit victorios, va fi posibil sa aruncam povara destul de enervanta a trecutului si sa incepem viata de la zero.

Daca operatiunea de a iesi din trecut are succes, deja duminica, 27 decembrie, se vor dezvolta conditii favorabile care ne vor permite sa trecem la un nou nivel de viata. Norocul va zambi tuturor celor care gasesc puterea de a trece de la cuvinte si reflectii la actiuni active. Vor necesita mult mai putin efort decat de obicei, iar rezultatele vor fi mult mai serioase si mai semnificative.

Publicitate

Cine va avea noroc in aceste zile?

Gemeni (22.05 – 21.06)

Articolul continuă după reclame

Gemenii sunt exact acele semne care asteapta schimbari cardinale si, important, schimbari pozitive de viata care vor afecta toate domeniile existentei lor. Este timpul sa renuntati la contemplare si reflectie si sa incepeti sa va indreptati catre obiectivele ambitioase  propuse cu ceva timp in urma. Este important ca reprezentantii semnului sa stie ca in aspiratiile lor nu sunt singuri – vor fi ajutati de soarta si de oamenii din jur. Deci, este necesar sa ne luam cu indrazneala la revedere de la trecut, care totusi, figurativ vorbind, ne tine de maini si indrazneste sa inainteze.

Rac (22.06 – 22.07)

Pentru Raci, vine una dintre cele mai puternice perioade din ultimul an – in special duminica, dar sambata va fi, de asemenea, o zi placuta si de succes pentru ei. Cel mai important lucru in aceasta situatie este sa profitati de situatia actuala pentru un inceput puternic in domeniul financiar, care este cel mai important pentru reprezentantii semnului. Este de remarcat faptul ca primul pas pe o noua cale nu trebuie neaparat sa fie semnificativ – trebuie doar sa pasiti cu incredere si apoi totul va merge de la sine – ca un ceas.

Leu (23.07 – 21.08)

Leii, care deja se considera alesi, in aceste zile vor simti ca Universul in sine se grabeste sa-i ajute, ajutandu-i la punerea in aplicare a celor mai ambitioase planuri. S-ar putea spune, napoleoniene. Ar fi o adevarata crima sa ratezi o astfel de sansa, astfel incat reprezentantii semnului nu trebuie sa-si imprastie fortele eroice in zeci de sarcini mici, ci sa se concentreze asupra uneia, dar pe cel mai important lucru. In caz contrar, un nou episod cu astfel de noroc nu se va intampla in curand. Soarta s-ar putea ofensa si ii va pedepsi pe cei care nu apreciaza beneficiile sale.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.