Camelia Patrascanu, horoscop 9-15 mai 2022. Lucrurile se schimba incepand de joi

Horoscop 9-15 mai 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, principalele previziuni astrale peentru perioada urmatoare. Vezi ce ti-au pregaatit astrele.

Berbec

Inceput de saptamana tensionat pentru berbeci din cauza orgoliilor. Marti si miercuri au rezultate de pe urma muncii, se implica direct si pot obtine bani. Atentie la relatii in a doua jumatate a saptamanii. Sunt ajutati de Venus in zodia lor si stiu sa citeasca persoana din fata lor. In weekend nu sunt recomandate cheltuielile.

 Taur

Luni poate se simt nesiguri sau nu au chef de agenta pe care si-au propus. Pot fi discutii in casa. Marti si miercuri sunt in forma. Au incredere si vad solutii. Joi si vineri este recomandat sa colaboreze cu oamenii de care au nevoie pentru a-si rezolva treburile. Se discuta avantaje, reusite sau rezultate materiale. Atentie la relatii si tensiuni parteneriale.

 Gemeni

Zi de luni tensionata din cauza vorbelor. Nu le pica bine un cuvant, o expresie, o grimasa. Marti si miercuri sunt mai asezati si mai diplomati. Vad avantajele unei situatii. Joi si vineri au idei si stiu sa cucereasca. Evenimentele vor fi in favoarea lor. Sanatatea este prioritara in weekend.

Rac

Grija pentru bani luni. Pe undeva supureaza niste finante si trebuie descoperit cum sau prin cine pierd bani. Nu este o saptamana cu cheltuieli. Marti si miercuri multa munca de informare. Tensiuni in casa vineri. In weekend sunt in forma buna.

Leu

Tensiuni cu autoritatile sau orice persoana care le pune frane, luni. Marti si miercuri pot castiga bani, au solutii, obtin rezultate. Drumuri si inspiratii joi si vineri. Este posibila o cheltuiala neasteptata in weekend.

Fecioara

Nu sunt impresionate de ce se intampla in jurul lor si sunt meteosensibile, luni. Marti si miercuri primesc vesti bune si demersurile lor au succes. Atentie la bani vineri, fara cheltuieli. Discutii si cercetarii in weekend. Au nevoie de raspunsuri si solutii.

Balanta

Nemultumire luni. Nu isi gasesc locul in societate. Marti si miercuri se gandesc la multe lucruri, dar sunt intuitive si empatice. Au intuitie in a doua jumatate a saptamanii. Fara cheltuieli in weekend.

Scorpion

Au agenda incarcata luni. Sunt foarte responsabili. Marti si miercuri pot primi aplauze la scena deschisa si asta ii incurajeaza. Tensiuni in a doua parte a saptamanii. Succesul depinde de ceilalti. In weekend trebuie sa isi incarce bateriile.

Sagetator

Simtul dreptatii este foarte accentuat luni. Pot fi nemultumiti de persoane care nu ii inteleg, insa daca au rabdare marti si miercuri aspectele bune de pe harta lor le deschid usile chiar si de la institutii mari sau pot face sefii mai receptivi la problemele lor. Miercuri primesc bani. Intalniri frumoase si calatorii de joi pana la finalul saptamanii.

Capricorn

Griji pentru bani de care are nevoie cineva apropiat. Solutiile vin marti si miercuri. Au cai deschise si comunicare buna cu superiorii. Foarte bune relatii cu autoritatile joi si vineri. In weekend socializeaza si i-ar prinde bine o petrecere.

Varsator

Sunt atenti la cum ii vede lumea sau ce le cere. Sunt putin tensionat. Marti si miercuri au incredere in atuurile lor si stiu cum sa le livreze. Aduc la suprafata capacitatile lor. Rezolva probleme juridice joi sau vineri. In weekend au nevoie d eodihna.

Pesti

Atentie la sanatate inca de luni. Excesele din saptamanile trecute isi vor spune cuvantul. Pot fi ingrijorati de lucruri care nu se potrivesc bine la locul de munca. Marti si miercuri au intalniri bune, ajutoare li sfaturi minunate. Pot primi un cadou joi si vineri. Calatorii in weekend, care ii ajuta sa isi destinda sufletul.