Camelia Patrascanu, horoscop 2-8 mai 2022. Vesti amestecate pentru zodii

Horoscop 2-8 mai 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Vezi ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Pentru Berbeci, inceputul de saptamana sta sub semnul eficientei si al rezultatelor. Asa incat, mai ales marti si miercuri, discuta mult, poate chiar au nevoie de niste acte pentru a vedea cum pot descurca mai bine lucrurile. Sunt interesati si de bani, dar si de solutii practice in diverse etape ale activitatii lor. Ziua tensionata poate fi cea de marti, mai ales daca alearga dupa oficiali, nu-i gasesc sau daca incurca niste acte. In a doua jumatate a saptamanii sunt mai preocupati de casa si camin, se resimt, dar in weekend au parte de distractie.

Taur

Pentru Tauri, inceputul de saptamana este marcat de propriile lor interese. Stiu ce-si doresc si poate chiar incep saptamana cu niste hotarari mari sau o schimbare de dispozitie menita sa-i duca la atingerea scopurilor. Sunt foarte preocupati de bani, mai ales marti si miercuri. Nu sunt zile foarte armonioase – tensiuni si multe discutii legate de drepturile lor financiare sau de rezultatele pe care le asteptau de pe urma muncii lor. Tocmai de aceea isi fac alte strategii si alte calcule de joi incolo, iar in weekend se pot consulta cu familia.

Publicitate

Gemeni

Pentru Gemeni, un inceput de saptamana destul de tensionat. Poate ca e bine sa analizeze punctul in care se afla in acest moment in viata lor si cum de au ajuns aici, nu doar din vina altora, ci si responsabilitatea lor este implicata sa si-o recunoasca si sa ia masuri pentru a drege busuiocul, pentru a face lucrurile mult mai bune. Daca isi recunosc erorile, atunci in a doua jumatate a saptamanii, joi, vineri, sambata, au sansa sa se mobilizeze, sa fie mai clari, sa aiba strategii mai potrivite mai ales financiar pentru ca teama de paguba sau dorinta de a recupera niste bani e foarte puternica. Calatorii in weekend.

Rac

O saptamana care incepe cu multa reflectie, mai ales luni, marti, dar si miercuri. Au nevoie sa analizeze un pic ce se intampla in jurul lor, nu doar cu ei, care sunt efectele unor gesturi, decizii, actiuni, langa cine se afla, ce asteptari au ceilalti. Deci, foarte multe analize la inceput de saptamana, poate si legate de sanatate, dar si ceva investigatii. In a doua jumatate a saptamanii, joi, vineri, sambata, sunt destul de tensionati. Trag linie, isi dau seama care sunt plusurile si minusurile, astfel incat in weekend se mobilizeaza sa corecteze sau sa mearga mai departe in stilul lor.

Leu

Sunt foarte bine mobilizati inca de la inceputul saptamanii. Lucreaza mult cu publicul sau cu oamenii. Sau le pasa de ce gandesc oamenii, cum ii vad oamenii, care este locul lor in colectivitate. Prima parte a saptamanii este destul de sociala si pot avea loc intalniri, discutii, nu toate prietenoas. Mai ales marti si miercuri trebuie sa fie atenti. desi sunt un pic cam prea suspiciosi la nuantele cuvintelor pe care ceilalti le folosesc in legatura cu ei. Este posibil sa zgandare un prieten. A doua jumatate a saptamanii ii face sa fie mai inchisi, mai izolati, mai preocupati sa-si rezolve lucrurile. Atentie la sanatate, mai ales miercuri. In weekend sunt in forma.

Fecioara

Tot felul de responsabilitati, inca de la inceputul saptamanii. Alergatura dupa bani sau acte care vizeaza bani, aranjamente, dar bune, mai ales luni. Insa, au nevoie sa intalneasca persoanele potrivite pentru a-si rezolva niste demersuri oficiale. Au nevoie de o autorizatie sau de o semnatura si nu e usor de obtinut – isi bat capul cu asta. Mai ales marti si miercuri sunt zile mai tensionate. Se pot conflictualiza cu niste oficiali, ceea ce nu este recomandat. Poate ca li se ineaca putin corabiile miercuri si joi, daca nu gasesc o iesire, dar tot un prieten le da o solutie. In weekend, odihna.

Balanta

Pentru Balante, un inceput de saptamana sub semnul colaborarii, si cam asa sta intreaga saptamana, dar mai ales primele zile. Au nevoie de diverse persoane, de un mester sau de un specialist. Se consulta si cu partenerul de viata si e foarte importanta atitudinea, sa-i stimuleze pe ceilalti, sa scoata tot ce e mai bun de la ei. Alergatura si in cazul lor, poate chiar iesiri din oras. Fac drumuri, marti si miercuri! Atentie la drum, pentru ca aspectele sunt destul de tensionate si este putin sa existe si o mica paguba financiara. Pentru a doua jumatate a saptamanii sunt foarte autoritari isi vad de scopurile lor. In weekend, insa, atmosfera este mai buna.

Scorpion

Relatiile sunt importante si in cazul lor. Sunt preocupati de luni cum ii vede lumea sau ce parere au ceilalti despre ei sau cum reactioneaza la actiunile lor. Calcule financiare, pe aspecte tensionate, insa, marti si miercuri. Nu le iese ceva la socoteala, ar vrea mai mult, ar fi dorit sanse sau oportunitati mai mari, dar trebuie sa se descurce cu ce au. Pentru a doua jumatate a saptamanii sunt posibile drumuri ale actelor sau chiar si ale lor. In tot cazul, isi refac calculele, strategiile si schimba perspectiva. Si asta e bine, pentru ca vor avea solutii multe.

Sagetator

Pentru Sagetatori, munca de la inceputul saptamanii, dar se pare ca au chef si energie. Nu sunt singuri – lucreaza in tandem cu cineva. Marti si miercuri sunt dispute legate de ce e bine de facut si de impartirea rolurilor si a sarcinilor, chiar si cu partenerul de viata. Vorbele sunt intoarse, stiu sa se certe. Daca au si argumente si abordeaza si dintr-o perspectiva morala, atunci ies bine la lumina si li se poat e da dreptate. O paguba, posibil miercuri sau joi. Ceva nu iese asa cum ei si-ar fi dorit. Atentie si la sanatate. In weekend, calatorii, voiaje frumoase si vesele.

Capricorn

Pentru Capricorni, munca in prima parte a saptamanii ca sa recupereze ceva, sa repare o greseala sau timpul pe care l-au pierdut. Ori cineva nu si-a facut foarte bine treaba. In tot cazul au viteza, lucreaza foarte bine, pot avea nevoie si de acte si reusesc sa descurce lucrurile cu multa vorba, cu multa munca de lamurire. Chiar pot invata pe cineva cum sa aplice, ce sa aplice ca sa iasa mai bine. In a doua jumatate de saptamanii, au mai mult de a face cu partenerul de viata sau cu o persoana foarte apropiata si trebuie sa fie foarte delicati pentru a scoate tot ce e mai bun de la persoana respectiva.

Varsator

Varsatorii sunt preocupati de siguranta, sanatatea si statutul lor, luni. Si poate chiar toata saptamana ramane in aceasta cheie ‘fac ce e bine, potrivit, sanatos pentru mine’. Marti si miercuri, zile tensionate mai ales afectiv. Daca vorbele lor si gesturile lor de dragoste nu ajung la persoana potrivita, nu sunt interpretare corect, merita sa stea sa se gandeasca care este limbajul inimii celuilalt. Au nevoie de mai multa energie, miscare si destindere, nu doar de munca, deci sa abordeze lucrurile un pic mai lejer, mai usor si cu mai multa imaginatie. Munca multa si in a doua jumatate a saptamanii, mai ales pentru lucruri care au ramas nerezolvate. In weekend, cu partenerul.

Pesti

Pestii au parte de multe vorbe, inca de luni, pe cazuri concrete: bani sau moduri eficiente de a rezolva diverse treburi. Pot avea solutii, luni, Marti si miercuri, zile tensionate – pot aduce discutii in familie sau sentimentul ca ceva nu functioneaza in casa, ca cineva nu-si face treaba sau poate exista chiar o mica paguba si alearga dupa solutii. In a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri, pot fi niste zile reusite daca folosesc imaginatia si intuitia, daca iau lucrurile asa cum sunt, se impaca mai usor cu ele. Munca si in weekend, dar pentru altii – si primesc laude.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.