Camelia Patrascanu, horoscop MAI 2022. Vesti importante pentru zodii

Horoscop MAI 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ultima luna de primavara. Vezi ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Sunt foarte interesati de bani in luna mai, vor sa faca investitii eficiente si au sanse mari sa-si adapteze ideile financiare. Ar fi bine sa se inspire de la altii, iar finalul lunii le-ar putea aduce bani. Pana atunci isi fac planuri care le pot aduce bani.

Taur

Au idei noi si initiativa, vor sa faca lucruri marete si chiar sa-si schimbe destinul. Trebuie sa fie atenti daca vor sa faca tranzactii si sa poata schimba cifrele, iar daca nu pot sa amane. E bine sa se inspire de la cei care au rezolvat situatii financiare similare.

Gemeni

Ar putea sa-si schimbe viziunile si modul de rezolvare al problemelor. Vor sa castige mai multi bani cu ajutorul functiei lor sau sa faca alte lucruri pentru a obtine mai multe castiguri. Ar trebui sa aiba langa ei oameni care ii sustin. E bine sa pledeze pentru schimbarile pe care si le doresc.

Rac

Racii pot castiga bani cu ajutorul unor proiecte noi si este posibil sa le fie deblocate initiativele mai vechi. Trebuie sa fie insistenti daca au nevoie de acte. Au nevoie de oameni cu care sa colaboreze pentru a avea succes in cariera.

Leu

Au proiecte noi, originale si inventive care le aduc bani si succes. Sunt independenti si se pot descurca mai bine pe cont propriu. Nu e recomandat sa imprumute bani de la altii.

Fecioara

Fecioarele castiga bani datorita actelor sau studiilor. Au sanse sa-si puna cunostintele in valoare intr-un mod inteligent. Apar oportunitati de colaborare sau de munca in strainatate. Vor avea succes daca vor cauta colaborari sau activitati in paralel.

Balanta

Colaborarile le pot aduce bani Balantelor. Trebuie sa fie atente la cei cu care colaboreaza si sa aiba langa ei pe cineva care ii inspira. E o luna buna pentru tranzactii patrimoniale.

Scorpion

Contractele si colaborarile ii pot ajuta pe nativii Scorpion sa castige bani in luna mai 2022. Pot fi contracte noi sau vechi, la care aduc elemente noi. Asociatul sau partenerul de viata este esential pentru ei, pentru ca ii poate inspira. Au o luna buna si in plan amoros.

Sagetator

Vor munci mult, iar eforturile le vor aduce bani, in cele din urma. Pot avea parte de schimbari care le-ar putea aduce bani si e bine sa le accepte. Au multe idei si sa aduca elemente de noutate in ceea ce fac. Luna mai este buna si pentru sanatate.

Capricorn

Colaboreaza foarte bine cu cei tineri si e bine sa fie creativi. E bine sa fie deschisi la elemente de noutate, modernitate. Un hobby le poate aduce bani nativilor Capricorn.

Varsator

Luna mai vine cu aspecte pozitive in privinta casei si a investitiilor. Ar fi fine sa consolideze ceva ce stiu deja sa faca. Poate e nevoie sa-si schimbe stilul de viata, sa se organizeze daca vor sa castige mai mult.

Pesti

Sunt inteligenti atunci cand vine vorba de afaceri, lucru care i-ar putea ajuta sa castige bani. Au idei creative si un simt practic. Pot lucra mai mult la un atu pe care il au. Sunt norocosi, li se recunoaste talentul si sunt apreciati de ceilalti. Pot castiga cel mai bine dintre toti nativii”, a spus astrologul, potrivit Fanatik.ro.