Bucurie mare pentru Alex Dima. Prezentatorul a devenit tata pentru a doua oara.

Alex Dima, unul dintre cei mai indragiti si apreciati reporterii PRO TV si membru al echipei „Romania, te iubesc!” a devenit tata pentru a doua oara. El a dat vestea prin intermediul unui cont de socializare, publicand si o poza in care tine un scaun auto pentru bebelusi.

Alex Dima este foarte discret in ceea ce priveste viata sa privata. Cu toate acestea, el a dorit sa impartaseasca bucuria venirii pe lume a fiului sau cu prietenii si cu romanii care il urmaresc pe retelele sociale.

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt si tata de baiat! Familia noastra traieste valuri de sentimente, am ras, am plans, radem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambeste si gungureste. Daca va aruncati o privire spre cer, prin al 9 lea o sa ne zariti si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate partile. Ne-a aratat si ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmeaza acum noptile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucarii si toata aventura. Astept cu nerabdare! Sa fim si sa fiti sanatosi!”, a scris jurnalistul, pe contul sau de Facebook.

Alex Dima a trecut printr-o grea incercare in urma cu 13 ani, atunci cand sotia sa, Roxana, a fost diagnosticata cu un cancer agresiv care i-a curmat viata. Prezentatorul a dezvaluit ca fiica lui, Sara, a fost cea care i-a oferit puterea si curajul de a merge mai departe. „Probabil daca nu era Sara, nu stiu ce s-ar fi intamplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai stiati nimic de mine niciodata in Romania, pentru ca am avut foarte multa ura pe locul acesta”.

In prezent, jurnalistul are o alta partenera de viata, Georgiana, femeia care i-a daruit un fiu.

„Am vazut-o intr-un aeroport, s-a bagat in fata mea la check-in. Am ras, apoi am privit-o, dupa filtru am vazut-o iar, priviri in sala de asteptare, priviri in avion. Trei luni mai tarziu, am ajuns la o banca. Si acolo era ea! Si de atunci e bine”, a povestit Alex Dima intr-un interviu pentru Andreea Esca .